Γλυκά αφεψήματα με τσάι και μέντα, ό,τι πρέπει για το χειμώνα

Η ειδικός Αγγελική Μοράρη σε special γιορτινό mood, μας δίνει συνταγές για υπέροχα αφεψήματα.

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR

Αυτές τις γιορτές θα φτιάξουμε ζεστά και γευστικά χριστουγεννιάτικα ροφήματα για όλη την οικογένεια, χωρίς να νιώθουμε ενοχές για τις περιττές θερμίδες καθώς είναι ιδανικά ακόμα και για αποτοξίνωση μετά την υπερφαγία των γιορτών.

Από την Αγγελική Μοράρη, MSc, Επιστήμονας Τροφίμων & Διατροφής (BSc), Μεταπτυχιακή Εξειδίκευση στην Κλινική διαιτολογία, nutritipsbyaggelikimorari.wordpress.com

1) Αφέψημα με μέντα, τζίντζερ και μάραθο

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι βραστό νερό
  • 1/2 κ.γ σπόρους μαράθου
  • 2 κ.γ φύλλα μέντας
  • 2-3 λεπτές φέτες τζίντζερ