Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο (και vegan και χωρίς γλουτένη)!

Η διατροφολόγος- διαιτολόγος Δέσποινα Μαρσέλου φτιάχνει μια εκπληκτική καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο και χωρίς γλουτένη.

Γλυκιά καρυδόπιτα χωρίς ψήσιμο: Το συγκεκριμένο vegan και gluten free γλυκό-επιδόρπιο θα σε «ταξιδέψει» κάπου στη Γαλλία!

Για την βάση:

1/3 φλυτζάνι του τσαγιού καρύδια

1/2 φλυτζάνι πίτουρο βρώμης

2 κσ σιρόπι σφένδαμου

Λίγο αλάτι

2κσ λάδι καρύδας ή φυτικό λάδι και κρατήστε λίγο για να λαδώσετε το ταψί σας

Για την γέμιση

4 δαμάσκηνα μουλιασμένα για 15 λεπτα σε ζεστό ρόφημα γλυκάνησου

1/4 cup φλυτζάνι ακατέργαστη καστανή ζάχαρη

1/3 φλυτζάνι τσαγιού σιρόπι αγαύης ή βιολογικό μέλι

1/2 φλυτζάνι καρύδια σε τρίμα και αφήστε και κάποια ολόκληρα

1/2 κγ κανέλα, 1/2 κγ μοσχοκάρυδο και ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

1/4 cup γάλα αμυγδάλου εμπλουτισμένο με ασβέστιο...

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr