H Ελένη Ψυχούλη μας μαγειρεύει Πατάτες στο τηγάνι με θυμάρι, δεντρολίβανο και σκόρδο

<strong>Ανακαλύπτει τα πιο εντυπωσιακά σοκολατάκια του Πειραιά</strong> και δοκιμάζει βελούδινο τραχανότο στο Θησείο<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Ανακαλύπτει τα πιο εντυπωσιακά σοκολατάκια του Πειραιά και δοκιμάζει βελούδινο τραχανότο στο Θησείο


Η Ελένη μας δίνει μια εύκολη αλλά πολύ αρωματική συνταγή για τηγανιτές πατάτες. Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις φωτογραφίες βήμα-βήμα.

Δοκιμάζει σοκολατάκια με καπνιστό τυρί μετσοβόνε, με μπαλσάμικο, με μαστίχα, με κάρδαμο, με πιπέρια, με λάιμ, με μέλι και πολλές ακόμα πρωτότυπες γεύσεις στο Le Votre Piree στον Πειραιά. Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

Τέλος, δοκιμάζει ένα βελούδινο, αρωματικό τραχανότο, μοσχαράκι μπουργκινιόν που μοσχοβολά κρασί και γαλλική αύρα, κις με μπέικον και τυριά, συκώτι που ζωντανεύει από τη γλύκα των σοταρισμένων, κρασάτων κρεμμυδιών και η πάβλοβα με φρούτα του δάσους στο Kabar by Κάππαρη στο Θησείο. Διάβασε περισσότερα εδώ.