Follow us

Huawei P20 Twilight | Το ξέρεις πως το κινητό σου είναι ο «καθρέφτης» των συναισθημάτων σου;

Τελικά, το χρώμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όπου θα πρέπει να επενδύσεις στο νέο σου smartphone

Young woman laughing while listening to music on a bus
«Τα χρώματα, όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ακολουθούν την αλλαγή των συναισθημάτων» είχε αναφέρει κάποτε ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες του 20ου αιώνα, ο Pablo Picasso. Και αυτό δεν ήταν μονάχα μια προσωπική του άποψη, αφού οι καλλιτέχνες και οι διακοσμητές εσωτερικών χώρων, εδώ και χρόνια πιστεύουν πως το χρώμα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τα συναισθήματα.

Σε όποια γλώσσα κι αν το συναντήσουμε, ένα είναι το σίγουρο: το χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διάθεσή μας. Υπάρχει μια αμφίδρομη επικοινωνία ενός άυλου κομματιού, όπως είναι οι εμπειρίες και τα συναισθήματα με κάτι υπαρκτό, όπως είναι το χρώμα. Τι χρώμα θα διαλέγαμε άραγε για τη χαρά; Για την ευτυχία; Για το ταξίδι; Τι συναίσθημα μας βγάζει το κάθε χρώμα; Σίγουρα, μέσα σου υπάρχει ένα αντίστοιχο συναίσθημα που αποτυπώνει η κάθε απόχρωση.

Το χρώμα των αντικειμένων επηρεάζει την διάθεση μας με διάφορους τρόπους και σε μεγάλο βαθμό, είτε το συνειδητοποιούμε είτε όχι. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται για ένα αντικείμενο που είναι ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας, όπως είναι το κινητό. Έχεις αναλογιστεί πόσες φορές, μέσα στη μέρα, βρίσκεσαι «αντιμέτωπη» με το χρώμα του, που μεταφέρει και δημιουργεί μια αντίστοιχη αύρα στον ψυχισμό σου;

Ναι, λοιπόν, το κινητό σου μπορεί να αντανακλά τα συναισθήματά σου αλλά και αντίστροφα να σου δημιουργεί νέα. Επομένως, αποτελεί και ένα από τα στοιχεία εκείνα, που ίσως μερικές φορές προσπερνάς αβίαστα, όμως δεν θα έπρεπε.

Αν θέλεις νιώθεις την ηρεμία και ταυτόχρονα την ένταση που εμπερικλείει η χρωματική παλέτα του λυκόφωτος, το Huawei P20 θα σου προσφέρει αυτή την εμπειρία, αφού είναι πλέον διαθέσιμο σε ένα νέο εντυπωσιακό χρώμα, το Twilight.

Huawei P20 Twilight | Το ξέρεις πως το κινητό σου είναι ο «καθρέφτης» των συναισθημάτων σου;

Το αποτέλεσμα είναι μια φωτεινή διαδοχική χρωματική απεικόνιση, μοναδική ανάμεσα στα smartphones, που δίνει την εντύπωση πως μπορείς να αγγίξεις το βόρειο σέλας με το χέρι σου. Το εύρος του περιλαμβάνει αρχικά βιολετί, μπλε και θαλασσί αποχρώσεις ενώ τελειώνει με ένα βαθύ σμαραγδί χρώμα. Η διαβάθμιση αυτή αποπνέει μια φυσική αίσθηση η οποία γίνεται εύκολα αντιληπτή στα μάτια, και μπορεί να δείξει τον πλούτο και την ποικιλία των συναισθημάτων.

Huawei P20 Twilight | Το ξέρεις πως το κινητό σου είναι ο «καθρέφτης» των συναισθημάτων σου; - εικόνα 2

Το Twilight, δανείζεται χρώματα από τη φύση και αυτός είναι ο λόγος της μεγάλης επιτυχίας του. Υποσυνείδητα το μυαλό, σε κάθε ματιά που ρίχνουμε και ανάλογα με το ερέθισμα που παίρνουμε, κάνει έναν συνειρμό. Κάθε απόχρωση σε αυτή την διαβάθμιση έχει την δική της προσωπικότητα.

Huawei P20 Twilight | Το ξέρεις πως το κινητό σου είναι ο «καθρέφτης» των συναισθημάτων σου; - εικόνα 3

Φυσικά, το χρώμα από μόνο του δεν θα είχε τόση επιτυχία εάν δεν υπήρχε το κυρτό γυάλινο σώμα του Huawei P20. Με αυτή την επιλογή, η αίσθηση στο χέρι αναβαθμίζεται εξαιρετικά, δημιουργώντας τη γλυκιά αντίθεση ενός premium ψυχρού υλικού με τη δύναμη και τη ζεστασιά του φωτός που πέφτοντας πάνω στη συσκευή αντανακλάται αυτή την πανδαισία χρωμάτων. Η ικανότητα που έχει το Huawei P20 Twilight να παίρνει διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα την ένταση του περιβάλλοντος φωτισμού και της γωνίας που πέφτει το φως πάνω του, είναι αυτή που το κάνει μοναδικό.

Huawei P20 Twilight | Το ξέρεις πως το κινητό σου είναι ο «καθρέφτης» των συναισθημάτων σου; - εικόνα 4

Στα δυνατά του χαρακτηριστικά συγκαταλέγεται επίσης η διπλή κάμερα που σου προσφέρει τη δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργικά τραβώντας πεντακάθαρες φωτογραφίες, γεμάτες πλούσια χρώματα και μεγάλη λεπτομέρεια.

Εκτός από τη διπλή κάμερα, που είναι σχεδιασμένη να σου χαρίζει καθαρές και λεπτομερείς φωτογραφίες, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή και της νύχτας, το Huawei P20 σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα με την υποστήριξη του Master AI. Τι σημαίνει αυτό; Δεξιότητες που απαιτεί μία επαγγελματική φωτογραφία όπως ο φωτισμός και άλλες ρυθμίσεις, προσαρμόζονται αυτόματα μέσω AI ώστε το αποτέλεσμα της φωτογραφίας να είναι το καλύτερο δυνατό, ενώ είναι ικανό να αναγνωρίσει, σε πραγματικό χρόνο, 19 διαφορετικές κατηγορίες!

Ο ερχομός του Huawei P20 τάραξε τα νερά και αυτό φάνηκε από την ανάδειξή του σε best-seller της ευρωπαϊκής αγοράς. Στη χώρα μας η έκδοση Twilight θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές Σεπτεμβρίου και έτσι οι φίλοι της Huawei θα έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο διαμάντι, τεχνολογικά και αισθητικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ