Follow us

Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί

Μάθε πώς θα κερδίσεις ένα celebration box

Οι εκπλήξεις αποτελούν μία από τις αγαπημένες μας ασχολίες και αναζητάμε πάντα την επόμενη αφορμή για party. Και αυτόν τον μήνα έχουμε την καλύτερη: μια έκπληξη στην Editor in Chief, Ελένη Στασινοπούλου, για το λανσάρισμα της έντυπης έκδοσης της Miss Bloom. Και ποια είναι η καλύτερη έκπληξη από το νόστιμο φαγητό στην πιο fun εκδοχή του;

Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί
Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί - εικόνα 2

To Celebration box της Aria Fine Catering ήταν αυτό ακριβώς που είχαμε στο μυαλό μας. Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία με φρέσκα εδέσματα, που διαφοροποιούνται ανάλογα με το θέμα της εκδήλωσης. Το νέο Celebration box έρχεται ανανεωμένο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Πρόκειται για δύο κομψά κουτιά που έρχεται στον χώρο σου από την Aria Fine Catering, αντιστοιχεί σε 30 άτομα και περιλαμβάνει γευστικές προτάσεις σε αλμυρά και γλυκά, με βολικά σκεύη, ιδανικά για χρήση στο γραφείο.

Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί - εικόνα 3

Η ανυπομονησία που είχαμε όλοι μέχρι να φτάσει στα γραφεία μας εξελίχθηκε γρήγορα σε ενθουσιασμό, αφού με το πού φτάνει το κουτί είναι όλα έτοιμα ... προς κατανάλωση. Χωρισμένα σε διαφορετικά κουτιά, σε βολικές συσκευασίες, όλα τα προϊόντα είναι έτοιμα για Instagram αλλά και κατανάλωση. Φρέσκα blinis με καπνιστό σολομό, σουβλάκια κοτόπουλο, κεφτεδάκια, σπανακοπιτάκια, πάπια Πεκίνου με πίτες, μία "μπόμπα" που κλέβει την παράσταση και φυσικά φανταστικά γλυκά συνέθεταν το ιδανικό μενού ενός party.

Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί - εικόνα 4

Ο καθένας από εμάς βρήκε τα δικά του αγαπημένα. Η Γεωργία έφτιαχνε συνεχώς μπουκίτσες με την πάπια Πεκίνου, η Αφροδίτη έκανε τους πιο λαχταριστούς συνδυασμούς, η Μανταλένα ενέδωσε στα πεντανόστιμα ταρτάκια και η Ελένη δεν σταματούσε να ξαναγεμίζει το πιάτο της.

Η Aria Fine Catering βάζει όλο το party σε ένα κουτί - εικόνα 5

Κάθε κουτί ήταν για εμάς και μία νέα γευστική ανακάλυψη αλλά και μία ευκαιρία για πειράγματα και πολλές φωτογραφίες. Η χαρά μας όμως ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν ενημερωθήκαμε για τη δημιουργία βιοδιασπώμενων οικολογικών σκευών όπως τα πιάτα, οι πιατέλες και τα πιρούνια φαγητού, τα οποία και περιλαμβάνει κάθε Celebration box, έτσι ώστε να μειώνονται κατά το μέγιστο δυνατό τρόπο οι επιπτώσεις στο περιβάλλον (environmental footprint). Ακόμα, βάσει προδιαγραφών του νέου σκεύους τοποθέτησης των εδεσμάτων, είναι πλέον δυνατή η χρήση του σε προθερμασμένο φούρνο στους 110° για 7-8 λεπτά. Με τόσο καλά νέα και νόστιμα φαγητά, ανυπομονούμε για τα Celebration Box με χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο μενού.

Αν θέλεις κι εσύ να λάβεις ένα Celebration Box στον χώρο σου, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εξαιρούνται οι υπάλληλοι των εταιρειών του Οµίλου Αττικών Εκδόσεων, της διοργανώτριας εταιρίας, καθώς και οι συγγενείς τους πρώτου (Α’) βαθµού.

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 18/12/2017 έως τις 22/12/2017.

Ο Διαγωνισμός πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου μέσω διαδικτύου με επίσκεψη του ενδιαφερομένου σε δικτυακό τόπο (website) στο διαδίκτυο (internet) και, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα www.Missbloom.gr στο εξής: το «Site», σύμφωνα με τους σχετικούς όρους χρήσης, επιλέγοντας το πεδίο περί συμμετοχής στο Διαγωνισμό, σύμφωνα με τα αναφερόμενα κατωτέρω. H συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (Internet) με δικά τους τεχνικά μέσα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.

Οι παρόντες όροι θα είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο (Site) καθόλη τη διάρκεια ισχύος του Διαγωνισμού

Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη & έγκυρα στοιχεία τους

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, κατά το χρόνο συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 22/12/2017 στα γραφεία της εταιρείας Αττικές Εκδόσεις Α.Ε., επί της Κηφισίας 40, Μαρούσι, ενώπιον εκπροσώπων της εταιρείας και του κοινού (εφόσον το επιθυµεί).

Η εταιρεία Aττικές Εκδόσεις Α.Ε. δικαιούται να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει τους διαγωνισµούς για σπουδαίο λόγο. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωµα και την ευχέρεια να ακυρώσει συµµετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι συµµετέχουσες στο διαγωνισµό οφείλουν να γνωρίζουν τους όρους και τους κανόνες τους. Η δε συµµετοχή τους στο διαγωνισµό προϋποθέτει την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του, χωρίς η συµµετέχουσα να διατηρεί το δικαίωµα εξώδικης ή δικαστικής αµφισβήτησης για τη διεξαγωγή και τα αποτελέσµατα της κλήρωσης.

Η Διοργανώτρια και η Συνδιοργανώτρια δεν έχουν ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και/ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το δώρο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία.

Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διένεξη, διαφωνία ή διαφορά που τυχόν προκύψει σχετικά με τους παρόντες Όρους και τον Διαγωνισμό, και η οποία δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου, θα λύεται οριστικά σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από το Διαγωνισμό αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ