Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου "ανοίγει φύλλο" στη σχολή Le Monde

Κάνε κλικ για να μάθεις πότε είναι το επόμενο σεμινάριο για πεντανόστιμες παραδιοσιακές πίτες<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ANDRIANNA PARASKEVOPOULOU

Μάθε πότε είναι το επόμενο σεμινάριο!


Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σεμινάρια της σειράς Food Friends, με θέμα “Ζύμες και Πίτες”, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Le Monde. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Le Monde υποδέχθηκε με χαρά τη γνωστή chef Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία δίδαξε τα μυστικά του παραδοσιακού φύλλου.



Η chef έδειξε βήμα βήμα την άρτια τεχνική για νόστιμες σπιτικές τυρόπιτες, χορτόπιτες, στριφτόπιτες και όλων των ειδών τις πίτες. Η αγαπημένη μας Αργυρώ τόνισε την αξία της ελληνικής κουζίνας, η οποία είναι παγκοσμίως γνωστή για την αυθεντικότητά της και για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.



Ειδικότερα, για τους σπουδαστές της σχολής, που αποτελούν τους επαγγελματίες του μέλλοντος, επεσήμανε ότι πρέπει να γνωρίσουν τις τεχνικές και τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής γαστρονομίας που προσφέρουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.



Οι φίλοι της γαστρονομίας και οι σπουδαστές της σχολής που παρακολούθησαν το σεμινάριο ενθουσιάστηκαν με τις γεύσεις που δοκίμασαν!



Τα σεμινάρια Food Friends πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου Le Monde στο Μοσχάτο και συνεχίζονται μέχρι και το Μάιο με τα πιο ενδιαφέροντα θέματα για όσους αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και θέλουν να κατακτήσουν τα μυστικά της κουζίνας. Για το συνολικό πρόγραμμα επισκεφθείτε το site (www.lemonde.edu.gr) ή τηλεφωνήστε στο 210 8211700.



Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα διδάξει ακόμη 2 σεμινάρια με θέμα την Ελληνική Κουζίνα στις 28 Φεβρουαρίου.

Εσύ έκλεισες θέση;

***Για περισσότερα ακολούθησε τη Miss Bloom στο facebook & το twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.