Η Ελένη Ψυχούλη μας μαθαίνει τα σωστά βήματα για ένα υπέροχο ριζότο

Μας ξεναγεί στο «Κρεατοπωλείο» στην Πειραϊκή και μας δίνει μυρωδιά από ένα «λεμονάτο» ντελικατέσεν στην καρδιά του Κολωνακίου <br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Μας ξεναγεί στο «Κρεατοπωλείο» στην Πειραϊκή και μας δίνει μυρωδιά από ένα «λεμονάτο» ντελικατέσεν στην καρδιά του Κολωνακίου


Το ριζότο είναι ένα πιάτο που απαιτεί σωστή τεχνική για να απελευθερώσει τη βελούδινη γεύση και το υπέροχο άρωμα του. Η Ελένη μας δίνει τα απαραίτητα tips μαγειρεύοντας «Ριζότο με αρακά και λεμόνι». Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή.

Επίσης μας ξεναγεί στο «Κρεατοπωλείο» στην Πειραϊκή και μας δίνει όλο το απαραίτητο inside information για τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσουμε. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Τέλος, μας αποκαλύπτει μια μυστική διεύθυνση στο Κολωνάκι με άρωμα λεμονιού. Το «Citrus» στο Κολωνάκι είναι ένα παράδεισος παραδοσιακών γεύσεων με προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Πάρε μυρωδιά με ένα κλικ εδώ.