Follow us

Η πρώτη έκθεση τροφίμων και ποτών ξεκινά

Στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό

expotrof

Για πρώτη φορά, όλος ο κόσμος των ελληνικών τροφίμων και ποτών μας περιμένει συγκεντρωμένος σε μια διοργάνωση, σε έναν χώρο.

Στην πρώτη έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα φιλοξενηθεί από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Η πρώτη έκθεση τροφίμων και ποτών ξεκινά
Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ με θέμα ΤΡΟΦΙΜΑ- ΠΟΤΑ- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, θα φέρει κοντά στο καταναλωτικό κοινό πάνω απο 150 γνωστές και άγνωστες εταιρίες και επαγγελματίες που ασχολούνται με την παραγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών.

Προϊόντα, τόσο αγαπημένα και διάσημα, όσο σπάνια και εκλεκτά τοπικής προέλευσης, θα είναι στη διάθεση μικρών και μεγάλων, χαρίζοντας τους μοναδική νοστιμιά και χορταστική γεύση σε κάθε τους επίσκεψη. Μια πανδαισία γεύσεων αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να κάνουμε τις αγορές μας σε εξαιρετικά καλές τιμές, αποκλειστικά για την περίοδο της έκθεσης.

Όλα αυτά σε έναν άνετο χώρο, από κάθε άποψη, εγκαταστάσεων, ατμόσφαιρας και διαρρύθμισης, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, που αναμένεται να πλημμυρίσει ελληνικό χρώμα και νοστιμιά, για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Μια διοργάνωση που αναδεικνύεται σε μοναδική γιορτή χαράς για όλους τους επισκέπτες, χάρη στις παράλληλες εκδηλώσεις της: Την παρουσία του αγαπημένου chef Λευτέρη Λαζάρου, που θα αποτελεί το τιμώμενο πρόσωπο της διοργάνωσης στην εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» όπου καταξιωμένοι επαγγελματίες Chef από κάθε γωνιά της χώρας μας θα μαγειρεύουν και θα κερνούν τους επισκέπτες τοπικές σπεσιαλιτέ.

Επίσης, το μουσικοχορευτικό «Χορεύουμε Ελλάδα» με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους και συγκροτήματα να μας προσκαλούν σε ένα ατόφιο, αυθεντικό ελληνικό γλέντι, το βράδυ του Σαββάτου θα προσδώσει μια ελληνική νότα στην όλη διοργάνωση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας της η ΕΞΠΟΤΡΟΦ φέτος στηρίζει τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας για τα Κέντρα Στήριξης παιδιού και οικογένειας του οργανισμού, σε ολόκληρη την Ελλάδα, 1 ευρώ από κάθε ατομικό εισιτήριο καθώς και με την παρουσία του οργανισμού στην έκθεση με περίπτερο.

Μια μοναδική σε μέγεθος και σημασία διοργάνωση, με την φροντίδα και την εμπειρία της RM INTERNATIONAL, της εταιρίας με 23 χρόνια ιστορία στη διοργάνωση πετυχημένων εκθέσεων, όπως ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΗΠΟΣ. Έχοντας στο ενεργητικό της, πάνω από 50 εκθέσεις σε όλους σχεδόν τους χώρους της Αττικής (Σ.Ε.Φ., Ανατολικό Αεροδρόμιο-Ελληνικό, Ζάππειο Μέγαρο κ.α.) με πάνω από 1.000.000 επισκέπτες, η RM INTERNATIONAL γνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο πώς να μετατρέπει ένα απλό εκθεσιακό γεγονός σε εμπειρία ανεπανάληπτη και αξέχαστη για κάθε επισκέπτη, κάθε ηλικίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr