Κρεμμυδοκεφτέδες | Γρήγορη συνταγή για ένα εξαιρετικά γευστικό ορεκτικό

Γευστικοί και γρήγοροι, αυτοί οι κεφτέδες κρεμμυδιού θα σε κερδίσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: ANDRIANNA PARASKEVOPOULOU

Υλικά:

4 Κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

1 ματσάκι δυόσμο

1 ματσάκι μαΐντανό

1 ματσάκι άνηθο

2 αυγά

1 κομμάτι τυρί (φέτα)

1 κούπα αλεύρι

2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/2 κούπα γάλα

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση:

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον μαΐντανό και το δυόσμο. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε το μείγμα για 15 λεπτά και στη συνέχεια βάζουμε στο τηγάνι μας λάδι να κάψει. Με ένα μεγάλο κουτάλι ρίχνουμε στο καυτό λάδι κουταλιές από το μείγμα. Όταν πάρει χρώμα από τη μία πλευρά, το γυρίζουμε από την άλλη. Τοποθετούμε τους κεφτέδες μας πάνω σε απορροφητικό χαρτί.

Ευχαριστούμε για τη συνταγή τη μαμά της Τριανταφυλλιάς Καλύβα, την κυρία Αθανασία, Σκιάθος.