
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτό το blog παρά με μια ξενάγηση στην κουζίνα μου! Αν και νομίζω καλό θα ήταν να συστηθώ πρώτα!
Στο διαδίκτυο κάποιοι με γνωρίζουν σαν Sugar Buzz, όχι γιατί βγήκα από κάποιο καρτούν αλλά χάρη στο ομώνυμο food blog www.sugarbuzz.gr με ειδίκευση στις συνταγές γλυκών (και στο τσακίρ κέφι καμιά αλμυρή), αρκετοί με ξέρουν ως Αθηνά, δηλαδή οι γονείς μου, οι γείτονες, η φουρνάρισσα, οι φίλοι, α ναι και ο νονός μου και κάποιοι άλλοι σαν την κοπέλα που έγραψε ένα βιβλίο με cupcakes.

Αν φυσικά θέλετε σώνει και καλά συνταγή κάθε φορά, να σας δώσω και το τηλέφωνο της μαμάς μου να επικοινωνήσετε, να τα πείτε και να ρωτήσετε ό,τι θέλετε!

Βαζάκια έχετε; Δεν πειράζει αν δεν έχετε, αλλά βοηθάνε ώρες ώρες να βλέπεις πού είναι εκείνα τα μακαρόνια που αλλιώς θα τα είχες κρύψει πίσω πίσω στο ντουλάπι.

Η αλήθεια είναι ότι σε ταξίδια στο εξωτερικό παθαίνω τη μανία να ψωνίζω από τα σούπερ μάρκετ οπότε μαζεύω διάφορα, μετά περνάω λίγο την κρίση να τα τυλίξω καλά στη βαλίτσα μη βρω όλα τα ρούχα ζαχαρωμένα και μετά παίρνουν τη θέση τους στο ντουλάπι! Κάτι αντίστοιχο και με τα μπαχαρικά!
Μετά περνάμε σε κάτι πολύ σημαντικό… τη μαρίζ! Θα σας ζητήσω ευγενικά να πάρετε αν δεν έχετε μια μαρίζ, aka σπάτουλα σιλικόνης, γιατί σου λύνει τα χέρια όπως καμία ξύλινη κουτάλα δε θα καταφέρει ποτέ! Επίσης μπορείτε να βρείτε πολύ οικονομικές, οπότε νομίζω το λύσαμε το πρόβλημά μας (με μια μικρή επισήμανση για να μη μου πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα, αν βάλετε τις πολύ οικονομικές μέσα σε ζεστή καραμέλα, θα λιώσουν μαζί με την καραμέλα).

Στην πορεία θα σας δείξω περισσότερα γι’ αυτά και πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε (ναι ακόμα κι εσύ που λες αποκλείεται!) Για να μην αναρωτιέστε πού βάζω τις κατσαρόλες, ok υπάρχει και δεύτερο από κάτω!

Στη μικρή ξενάγηση, παρέλειψα ηθελημένα το νεροχύτη γιατί είχε κάτι ταψιά μέσα που δεν πρόλαβα να πλύνω και υπέθεσα ότι δε θα ήταν και τόσο σικ να τα δείξω.. :)
Σας κερνάω για αρχή ένα γλυκό, προφανώς cupcake γιατί αν δεν παινέσουμε το σπίτι μας (=το βιβλίο μας) θα πέσει να μας πλακώσει (=από το ράφι) και μας εύχομαι καλή αρχή στα μαγειρέματά μας!
Αθηνά – Sugar Buzz

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr