Follow us

Να γιατί και η διατροφολόγος συστήνει τσάι matcha

Το Matcha είναι μια λεπτώς αλεσμένη, λαμπερή σκόνη πράσινου τσαγιού.

Να γιατί και η διατροφολόγος συστήνει τσάι matcha
Ευχαριστούμε πολύ την Κλινική Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, Δήμητρα Γλυνού, www.facebook.com/dimglynutritionist

Το τσάι matcha παρασκευάζεται από ένα υψηλής ποιότητας φύλλο που ονομάζεται tencha. Οι θάμνοι τσαγιού προστατεύονται για να αποφευχθεί η έκθεση του στο ηλιακό φώς που μειώνει το ρυθμό της φωτοσύνθεσης και επιβραδύνει την ανάπτυξη των φυτών. Αυτό παρέχει στα φύλλα μια πιο σκούρα πράσινη απόχρωση και διεγείρει την παραγωγή χλωροφύλλης και αμινοξέων.

Η συγκομιδή του matcha γίνεται με το χέρι για να εξασφαλιστεί η επιλογή των νεότερων και μικρότερων φύλλων για το καλύτερο ποιοτικό τσάι.

Διάβασε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ