Follow us

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει "party" για ένα σπουδαίο σκοπό!

Την Πέμπτη 19 Απριλίου στο Κολλέγιο Ψυχικού

Μιχάλης Χατζηγιάννης

Μία και μοναδική συναυλία, ένα μεγάλο «Party» για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών Κολλεγίου Αθηνών - Κολλεγίου Ψυχικού, θα δώσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 8.30 το βράδυ, στο Θέατρο του Κολλεγίου.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα δημιουργήσει μία ξεχωριστή βραδιά, πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, που τόσο πολύ έχουν αγαπηθεί και έχουν γράψει τη δική τους σπουδαία ιστορία.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρίσκεται στην κορυφή του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, δημιουργώντας με τη μουσική του και με τις σταθερές και μακρόχρονες συνεργασίες του με εξέχοντες στιχουργούς, τραγούδια που υπερβαίνουν «είδη» και εύκολες ταμπέλες, τραγούδια που (απο)καλύπτουν μια ευρεία μουσική γκάμα.

Στο «Party» θα ακουστούν όλες οι μεγάλες επιτυχίες του που δείχνουν το δημιουργικό επίπεδό του ως συνθέτη, παραγωγό και κυρίως, ως ερμηνευτή που μπορεί με άνεση να κινηθεί από το “pop” και το “rock” ως το “λαϊκό” και το “έντεχνο”, διατηρώντας μια δική του ταυτότητα, παραμένοντας πιστός σε μία και μόνη αρχή: στην ανάδειξη του συναισθήματος που περιγράφει και αντιπροσωπεύει το τραγούδι, με στίχους γραμμένους από σημαντικούς στιχουργούς.

Τραγούδια όπως το : «Άγγιγμα ψυχής», «Και θα χαθώ», «Χωρίς αναπνοή», «Ακατάλληλη σκηνή», «Πάρτι», «Το σ’ αγαπώ», «Το καλοκαίρι μου», «Δεν φεύγω», «Αν μου τηλεφωνούσες», «Εκδρομή», «Μοιάζουμε», «Χέρια Ψηλά», «Έρωτας Αγκάθι», «Σε ποιον να πω το σ’ αγαπώ», «Κοίτα με» θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα απογειώσουν τη βραδιά.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνει "party" για ένα σπουδαίο σκοπό!

Μαζί του στη σκηνή, οι μουσικοί:

Σόλων Αποστολάκης (πιάνο-πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα), Ιάσων Μαυρογεώργος (ακουστική κιθάρα), Μπάτης Πεφάνης (σαξόφωνο-κρουστά).

Τη συναυλία θα ανοίξει η Unplugged Orchestra του Κολλεγίου.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, καθώς το Πρόγραμμα Υποτροφιών αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνικής και παιδαγωγικής φιλοσοφίας του Κολλεγίου και κεντρικό στοιχείο της ξεχωριστής φυσιογνωμίας του. Χάρη σε αυτό, μαθητές, των οποίων οι οικογένειες είναι περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων ή αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, σπουδάζουν στο Κολλέγιο, ώστε –όπως είχε τονίσει ο Στέφανος Δέλτα, δημιουργός του Προγράμματος μαζί με την σύζυγό του Πηνελόπη Δέλτα– να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση που δίνει το Σχολείο μας, “ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως”. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου στηρίζει οικονομικά, κάθε χρόνο, εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες.

Να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων (Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, Αποκριάτικος Χορός των Δημοτικών Σχολείων, εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες κ.λ.π.)

Η αγορά εισιτηρίων γίνεται μέσω της επίσημης σελίδας του σχολείου στη διεύθυνση www.haef.gr , με τιμές : 40, 30, 25, 20 και 15 ευρώ.

Ραντεβού, λοιπόν, την Πέμπτη 19 Απριλίου στις 8.30μ.μ. στο Θέατρο Κολλεγίου (Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό) για έναν σπουδαίο σκοπό!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ