Ο Γιάννης Μπαξεβάνης μοιράζεται μαζί μας συνταγές για το ρεβεγιόν

Γαλοπούλα γεμιστή, Κορμός κάστανο, Αγριογούρουνο πανσέτα με κυδώνι και αρμπαρόριζα και μπριζολάκι μαριναρισμένο με χαρουπόμελο... Ανακάλυψε τις αυθεντικές συνταγές που έχει δημιουργήσει για το εστιατόριο "The Parliament" του&nbsp;NJV Athens Plaza. <em>Από τον&nbsp;Γαβριήλ Νικολαΐδη</em>

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Η συνεργασία του Γιάννη Μπαξεβάνη με το NJV Athens Plaza χάρισε στην Αθήνα υπέροχες γεύσεις σε ένα εντυπωσιακό μενού.


Το εστιατόριο "The Parliament" στο Σύνταγμα έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ λαχταριστό γαστριμαργικό προορισμό. Τα πιάτα του διάσημου - σε όλο τον κόσμο - Έλληνα chef συγκεντρώνουν αρώματα και γεύσεις από όλη την Ελλάδα δίνοντας έμφαση στις αγνές, ποιοτικές πρώτες ύλες.

Εμείς δοκιμάσαμε το μενού του (δες εδώ φωτογραφίες) και ενθουσιαστήκαμε τόσο που ζητήσαμε τις συνταγές για το σπίτι.

Κάνε κλικ πάνω στη φωτογραφία που θες για να δεις τη συνταγή που σε ενδιαφέρει

Γαλοπούλα γεμιστή


Αγριογούρουνο πανσέτα με κυδώνι και αρμπαρόριζα και το μπριζολάκι μαριναρισμένο με χαρουπόμελο

Κορμός κάστανο ή τούρτα κάστανο