Ομελέτα με μανιτάρια και κίτρινη πιπεριά

Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή για το μεσημεριανό σου γεύμα, εάν θέλεις κάτι ελαφρύ και υγιεινό.

ΓΡΑΦΕΙ: ANDRIANNA PARASKEVOPOULOU

Θέλεις κάτι εύκολο, υγιεινό και πολύ γρήγορο για το μεσημεριανό σου γεύμα; Η ομελέτα είναι φυσικά μια από τις πιο εύκολες λύσεις. Δες παρακάτω την εύκολη συνταγή με μανιτάρια και κίτρινη πιπεριά.

Ομελέτα με κολοκυθάκια και ντομάτα

Ομελέτα με μανιτάρια και κίτρινη πιπεριά

Υλικά:

  • 4 αυγά
  • 50 γρ. φέτα
  • 100 γρ. gouda
  • 20 ml γάλα
  • ντοματάκια
  • κίτρινη πιπεριά
  • μανιτάρια
  • 2 πατάτες μεσαίες

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις πατάτες και ένα μέρος της πιπεριάς σε μικρά μακρόστενα κομμάτια.

Τηγανίζουμε τις πατάτες και παράλληλα χτυπάμε τα αυγά, αφού έχουμε προσθέσει γάλα, αλάτι και πιπέρι.

Τρίβουμε τη φέτα καλά και τη ρίχνουμε στο μείγμα.

Προσθέτουμε λίγες πατάτες και την πιπεριά που έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια.

Αφού έχουμε ζεστάνει το τηγάνι αδειάζουμε το περιεχόμενο και χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μισό.

Όταν γίνει από τη μία τη γυρίζουμε και μόλις πάρει χρώμα τη βγάζουμε από τη φωτιά.

Την "τουμπάρουμε" στο πιάτο και γαρνίρουμε φρέσκα δροσερά ντοματάκια και πιπεριά.

Ομελέτα χωρίς αυγά: Η vegan συνταγή του Άκη Πετρετζίκη

Από τη μαμά του Δημήτρη Στρατηγόπουλου, Νέο Ηράκλειο Αττικής