Πουρές κολοκύθας: Η σπιτική συνταγή από το διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR

Από το διατροφολόγο Μάνο Δημητρούλη (dietstories.gr).

Η κίτρινη κολοκύθα είναι συνώνυμη του φθινοπώρου και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά λαχανικά της εποχής αυτής. Τα θρεπτικά της στοιχεία σου δίνουν πολλούς λόγους για να την προσθέσεις στη διατροφή σου.

Ένας από τους τρόπους να την απολαύσεις είναι ως πουρέ, που αποτελεί ένα τέλειο συνοδευτικό στα κυρίως πιάτα σου. Δες παρακάτω μια τέλεια σπιτική και ελαφριά συνταγή.

Σπιτικός πουρές κολοκύθας

Υλικά για ένα μεγάλο βάζο:

  • 1 κολοκύθα

Εκτέλεση