Follow us

19 κινήσεις ματ στο σεξ (δεν τις ήξερες, αλλά θα αλλάξουν τη σχέση σου)

Το σεξ είναι πάνω απ’ όλα παιχνίδι... Δες πώς μπορείς να κάνεις ένα πετυχημένο ρουά ματ με 19 μικρές -αλλά θαυματουργές- κινήσεις.

Ισχύει και στο σκάκι: η παρτίδα δεν κερδίζεται με κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά με αργά και μεθοδικά βήματα.

κινήσεις ματ στο σεξ

Ισχύει και στο σκάκι: η παρτίδα δεν κερδίζεται με κινήσεις εντυπωσιασμού, αλλά με αργά και μεθοδικά βήματα. Και επειδή το σεξ είναι πάνω απ’ όλα παιχνίδι, δες πώς μπορείς να κάνεις ένα πετυχημένο ρουά ματ με 19 μικρές -αλλά θαυματουργές- κινήσεις.

Στα παιχνίδια που παίζονται κάτω από τα σεντόνια δεν υπάρχουν βασίλισσες και αξιωματικοί -εκτός πια κι αν έχετε εντρυφήσει τόσο πολύ στο role playing- αλλά σίγουρα ο καθένας σας έχει τα όπλα του. Πρόκειται για τις κινήσεις εκείνες που επιβεβαιωμένα βγάζουν το «συμπαίκτη» νοκ άουτ (με τη διαφορά ότι στο σεξ αυτό είναι καλό, γιατί ως γνωστόν απολαμβάνει περισσότερο εκείνος που παραδίνεται και περισσότερο).

Μια φορά άπιστος πάντα άπιστος; Τι λέει ο σύμβουλος σχέσεων

Αν λοιπόν δεις την ερωτική σας ζωή σαν σκακιέρα, το μόνο που χρειάζεσαι για να βάλεις φωτιά στο παιχνίδι είναι... στρατηγική. Δεν χρειάζεται να διαβάσεις την «Τέχνη του πολέμου», ούτε να ανατρέξεις στα παλιά σου βιβλία Ιστορίας για να θυμηθείς πώς κερδήθηκε η ναυμαχία της Σαλαμίνας. Άλλωστε, οι τακτικές είναι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων: αιφνιδιασμός, πίεση, επιμονή, αποφασιστικότητα, τόλμη και εφευρετικότητα. Και αν όλα αυτά σου φαίνονται πολύ θεωρητικά, σαν να διαβάζεις μια παρτίδα σκάκι από την εφημερίδα, ας περάσουμε στην... πράξη.

19 κινήσεις ματ στο σεξ (δεν τις ήξερες, αλλά θα αλλάξουν τη σχέση σου)

1. Η τέχνη του αιφνιδιασμού

Όταν ζεις με τον άλλον -και ακόμα περισσότερο όταν κοιμάσαι με τον άλλον κάθε βράδυ- είναι αναπόφευκτο να δημιουργήσετε από κοινού μια «ρουτίνα» αποπλάνησης. Ξέρετε, ας πούμε, και οι δύο πως το παιχνίδι θα ξεκινήσει από τη στιγμή που θα γδυθείτε και θα ξαπλώσετε στο κρεβάτι, ποτέ νωρίτερα. Το μυστικό για να διατηρήσεις όμως τη σπίθα αναμμένη είναι να μετατρέπεις απρόσμενες στιγμές σε σέξι, να εκπλήσσεις τον άλλον, με λίγα λόγια να τον αιφνιδιάζεις. Έτσι, την επόμενη φορά που θα χαλαρώνετε στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση -αν βλέπει ποδόσφαιρο ξέχασέ το, είναι σαν να στέλνεις τα στρατεύματά σου σε σίγουρη ήττα- μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Χάιδεψέ τον απαλά και αργά σε όλο το σώμα και ζήτα του να κάνει το ίδιο. Η τρυφερή, αισθησιακή κίνηση θα ξυπνήσει τα σώματά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαλαρώσει. Και το πιθανότερο είναι... η μάχη να δοθεί επιτόπου, γι’ αυτό φρόντισε να διαλέξεις βολικό καναπέ.

2. Τάφροι, τείχη και άλλα εμπόδια

Πριν από κάποια χρόνια, όσο πήγαινες ακόμα σχολείο, οι κανόνες ήταν ξεκάθαροι: ο άλλος επιτρεπόταν να προχωρήσει μέχρι ένα σημείο (πάνω από την μπλούζα), μετά λίγο παρακάτω (μέσα από την μπλούζα) και λίγο παρακάτω (πού πήγε η μπλούζα;) κ.ο.κ. Ε, λοιπόν, η έφηβη -εσύ- κάτι είχε συνειδητοποιήσει. Και ήρθε η ώρα να το ξαναθυμηθεί.

Όσα περισσότερα εμπόδια υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και τον άλλον, όσο πιο δύσκολη γίνεται η κατάκτηση, τόσο πιο επιθυμητός γίνεται και ο στόχος. Το απολαυστικό βασανιστήριο του να σε χαϊδεύουν πάνω από τα υφάσματα, αυξάνει την προσμονή, «χτίζει» την επιθυμία και κάνει την τελική επαφή και τη στιγμή που θα βρεθείτε επιτέλους γυμνοί πολύ πιο εκρηκτική.

19 κινήσεις ματ στο σεξ (δεν τις ήξερες, αλλά θα αλλάξουν τη σχέση σου)

3. Περι-κύκλωσέ τον

Ναι, οκ. Όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς από κοντά με τον... αγαπημένο του φίλο, ο καλός σου παραδίδει τα όπλα στη στιγμή και αφήνεται στο έλεός σου. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να επαναπαύεσαι. Αντί να πας κατευθείαν στο στόχο, πολιόρκησέ τον, κάνοντας κύκλους με τη γλώσσα σου γύρω από το... βασιλιά του. Η αίσθηση πως ο κλοιός στενεύει γύρω του και η αυξανόμενη προσμονή θα τον κάνουν να παραδοθεί πριν καν προλάβεις να πεις «ματ».

4. Λιγοστές προμήθειες

Αντί να τον φιλήσεις παθιασμένα στο στόμα, δοκίμασε να του δώσεις μικρά-μικρά φιλιά που θα τον αναστατώνουν, χωρίς να τον χορταίνουν. Δώσ' του την αίσθηση πως έχει λιγότερο απ’ αυτό που χρειάζεται. Φίλησέ τον απαλά σε όλο του το σώμα, με τα χείλη σου να τον αγγίζουν μόλις και ανεπαίσθητα. Ξεκίνα από τις βλεφαρίδες του, συνέχισε με την άκρη των χειλιών του, το σαγόνι του, το λαιμό και το στέρνο του. Όσο πιο αργή είναι η... κατάβαση, τόσο πιο αβοήθητος και ταυτόχρονα ετοιμοπόλεμος θα νιώσει. Επικεντρώσου στα κόκαλα της λεκάνης του και στο εσωτερικό των μηρών του. Όταν πια θα φτάσεις στο... φρούριο, κάθε νεύρο του σώματός του θα είναι σε εγρήγορση, προσπαθώντας να προβλέψει την επόμενή σου κίνηση.

5. Στολή παραλλαγής

Αν το ιεραποστολικό παραμένει η αγαπημένη σου στάση (ναι, ξέρω, είναι ξεκούραστο) δοκίμασε μια παραλλαγή που μπορεί να σε οδηγήσει γρήγορα και πιο εύκολα στον... ουρανό. Αναδιπλώσου! Φέρε τα γόνατά σου στους ώμους του και ζήτα του να κρατήσει ψηλά τη λεκάνη σου για να αυξήσεις την τριβή μεταξύ σας. Η μάχη δίνεται σώμα με σώμα κι εσύ θα παραδοθείς άνευ όρων στον καλύτερο οργασμό της ζωής σου.

6. No mercy

Κανένας καλός στρατηγός δεν λυπάται τους αντιπάλους του, άλλωστε το λέει και η παροιμία: στον πόλεμο και στον έρωτα όλα επιτρέπονται. Κι επειδή στις πολύ παθιασμένες, ερωτικές μας στιγμές έχουμε όλοι την τάση να κλεινόμαστε λίγο στον εαυτό μας και να χάνουμε επαφή με τον άλλον και με το σώμα μας, φρόντισε να τον αφυπνίσεις. Την επόμενη φορά, όταν το θερμόμετρο χτυπήσει κόκκινο, δάγκωσέ του απαλά τον ώμο ή το αφτί. Ο ελαφρύς πόνος θα τον επαναφέρει στη στιγμή. Και σίγουρα αυτή δεν είναι μια στιγμή που θα θέλει να χάσει.

7. Στάση προσοχής

Αρέσει και στους δυο σας να βρίσκεσαι εσύ από πάνω. Σε σένα γιατί μπορείς να ελέγξεις την ταχύτητα, τη γωνία και την κίνηση και σε εκείνον γιατί απολαμβάνει να βλέπει το στρατό σου σε... πλήρη ανάπτυξη και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα. Το μυστικό; Μην γέρνεις πάνω του, αλλά κράτα το κορμί σου κάθετο. Όχι μόνο θα κάνεις το θέαμα πιο γενναιόδωρο, αλλά θα έχεις και ελεύθερα τα χέρια σου, ενώ η επαφή θα είναι πολύ έντονη.

8. Οπισθοχώρηση

Οι έμπειροι παίκτες γνωρίζουν πως όσο περισσότερο χώρο προσφέρεις στον άλλον, τόσο πιο απρόσμενη και η εξέλιξη της παρτίδας. Και επειδή λίγη αβεβαιότητα κατά τη διάρκεια του σεξ το κάνει πάντα καλύτερο, παραχώρησέ του τον έλεγχο. Ζήτα του να χρησιμοποιήσει διαφορετικούς ρυθμούς, ταχύτητες και γωνίες, σε τυχαία σειρά. Με λίγα λόγια, θυσίασε μερικά πιόνια σου για να κερδίσεις τη μάχη της κορύφωσης.

Σεξ: 19 κινήσεις ματ (δεν τις ήξερες, αλλά θα αλλάξουν τη σχέση σου)

9. Επίδειξη… δύναμης

Οκ, δεν νιώθεις άνετα να κάνετε σεξ σε δημόσιους χώρους και, παρότι η σκέψη σε ερεθίζει, ο φόβος μήπως σας πιάσουν σε παραλύει. Δοκίμασε να βιώσεις τον ίδιο ενθουσιασμό, μειώνοντας τον κίνδυνο, με το να κάνετε σεξ μπροστά από το ανοιχτό παράθυρο, με κλειστά τα φώτα φυσικά! Θα νιώσεις την αδρεναλίνη σου να χτυπάει κόκκινο και μόνο στην πιθανότητα πως κάποιος περαστικός μπορεί να σας καταλάβει. Ε, κάθε μάχη έχει και παράπλευρες απώλειες.

10. Υγρό πυρ

Υπάρχει ένα όπλο που δεν αστοχεί ποτέ: το σάλιο. Και ειδικά όταν ακολουθεί μια ζεστή ανάσα στο σημείο που έχεις μόλις φιλήσει. Οι αισθησιακές εκπνοές στο δέρμα του άλλου μπορούν να απογειώσουν το σεξ. Άλλωστε η θερμότητα και η υγρασία είναι τα βασικά στοιχεία του. Γλείψε ελαφρά το λαιμό του, το στήθος και το εσωτερικό των καρπών του και χάρισέ του ανατριχίλες από την κορυφή μέχρι τα πόδια, εκπνέοντας απαλά. Και αφού είπαμε πόδια, μην ξεχνάς τις πατούσες. Ποτέ μην ξεχνάς τις πατούσες!

11. Ελιγμοί

Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις για να ανακαλύψεις από ποια γωνία η επαφή γίνεται απολαυστικότερη για σένα. Πώς να το κάνουμε; Αν δεν εξερευνήσεις καλά το πεδίο της μάχης, πώς θα το κατακτήσεις;

12. Αξιοποιήσιμος εξοπλισμός

Πέρνα το στοματικό σεξ σε άλλο επίπεδο, τοποθετώντας ένα μικρό δονητή με τρόπο που να ακουμπά στο μάγουλό σου. Η δόνηση που θα μεταφέρεται από το στόμα σου θα τον τρελάνει. Άσε που θα του δώσει ιδέες για... αντεπίθεση.

13. Ασφυκτικός κλοιός

Εντάξει, το ξέρεις. Οι ηβοκοκκυγικοί σου μυς (αν και έχουν αχώνευτο όνομα) είναι από τα πιο ισχυρά σου όπλα. Γι’ αυτό άλλωστε και οι ασκήσεις Κέγκελ περιλαμβάνονται στο καθημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης του… στρατού σου ή τουλάχιστον θα έπρεπε. Σφίγγοντας και χαλαρώνοντας τον «κλοιό» τη στιγμή της επαφής, δημιουργείς την αίσθηση πως του κάνεις μασάζ, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρεις περισσότερο αίμα στο σημείο G σου, με αποτέλεσμα εντονότερους και εκρηκτικότερους οργασμούς.

14. Στυλ... militaire

Υπάρχει κάτι πρωτόγονο και αισθησιακό στο να κάνεις σεξ φορώντας τα ρούχα σου. Γι’ αυτό την επόμενη φορά μην αποχωριστείς την πανοπλία σου (ναι, ναι, το φόρεμά σου) και μην τον αφήσεις να βγάλει τη δική του. Θα έχετε και οι δύο την αίσθηση πως θέλετε ο ένας τον άλλον παθιασμένα εδώ και τώρα. Και αυτό είναι το καλύτερο αφροδισιακό.

15. Το δαχτυλίδι του πολεμιστή

Για να αυξήσεις την αισθαντικότητα της επαφής σας, σχημάτισε ένα δαχτυλίδι με δύο δάχτυλα και τον αντίχειρά σου και συγκράτησε προς τα κάτω το δέρμα που βρίσκεται στη βάση του... πύργου του. Οι νευρικές απολήξεις έρχονται πιο κοντά στην επιφάνεια και οι αισθήσεις του θα ενταθούν.

Σεξ: 19 κινήσεις ματ (δεν τις ήξερες, αλλά θα αλλάξουν τη σχέση σου)

16. Εμπρόσθια επίθεση

Ένας ακόμα τρόπος για να κάνεις το «εσύ-από-πάνω» πιο ενδιαφέρον είναι να στηριχτείς στα πόδια σου αντί για τα γόνατά σου. Έτσι ελέγχεις περισσότερο την κίνηση και το βάθος της επαφής. Ναι, είναι κουραστικό, αλλά ή είσαι στρατηλάτης ή δεν είσαι.

17. Blood war

Μην ξεχνάς πως το αγαπημένο του... πιόνι έχει και δύο ακόμα παραστάτες που, συνήθως, μένουν εκτός παιχνιδιού. Ένα ελαφρύ μασάζ θα αυξήσει την αιμάτωση σε όλη την περιοχή και, ως γνωστόν, το αίμα χρειάζεται σε όλες τις μάχες (αλλά στη συγκεκριμένη περισσότερο).

18. Αιχμάλωτος πολέμου

Την επόμενη φορά που θα είσαι από πάνω, κράτα σφιχτά τα χέρια του στο κρεβάτι. Είναι ένα απλό παιχνίδι επιβολής, αλλά η αίσθηση πως δεν μπορεί να σε αγγίξει θα τον τρελάνει.

19. Γραμμή της επίθεσης

Κάθε φορά που πλησιάζεις το λαιμό του, αναστατώνεται και ανατριχιάζει από ευχαρίστηση. Και όμως, μπορείς να αυξήσεις περισσότερο την ικανοποίησή του. Η γραμμή που ξεκινά από το πίσω μέρος του αφτιού μέχρι το σημείο που ο λαιμός συναντάει τον ώμο είναι το μυστικό του πέρασμα προς την ηδονή. Θα το αφήσεις αδιάβατο;

Πώς θα τον προσεγγίσω; 4 συμβουλές ψυχολογίας για να το πετύχεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ