Βίδες από παντζάρια με φρέσκο κρεμμυδάκι, κάππαρη και φέτα

Μια νόστιμη και απόλυτα υγιεινή συνταγή για ζυμαρικά

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR
Μερίδες: 4 Χρόνος: 15 λεπτά

Υλικά:

  • 300 γρ. βίδες από παντζάρι (μπορείς να τις αντικαταστήσεις με σταρένια ζυμαρικά)
  • Αλάτι θαλασσινό
  • 1 μεγάλο μάτσο φρέσκα κρεμμυδάκια ή 2-3 ξερά
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Μαύρο πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 2 κ.σ. κάππαρη σε άλμη, στραγγισμένη, χοντροκομμένη
  • 1 κ.σ. ξύσμα λεμονιού
  • 40 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 3/4 φλ. άνηθος χοντροκομμένος