Follow us

Bγήκε Apple MacBook σε άρωμα!

Πώς θα σου φαινόταν αν μύριζες όπως το MacBook σου;

macbookprofrafrance

Πώς θα σου φαινόταν αν μύριζες όπως το MacBook σου;

Όταν ανοίγεις ένα κουτί με κάτι που μόλις έχεις αγοράσει αυτό που σε συναρπάζει πιο πολύ (εκτός από το ότι έχει γίνει επιτέλους δικό σου) είναι η μυρωδιά, αυτό το “καινούργιο” που λέμε, που την συναντάμε σε πολλά πράγματα. Πως θα σου φαινόταν αν αύριο το πρωί έβαζες το άρωμα σου και αυτό μύριζε “καινούργιο”; Αν και για να μην ξεφεύγουμε όχι όποια και όποια μυρωδιά καινούργιου, αλλά του νέου σου MacBook Pro;

Μερικοί tech-obsessives μαζί με την εταιρία Air Aroma αποφάσισαν να αιχμαλωτίσουν την μυρωδιά που αναδύεται για λίγα δευτερόλεπτα αφότου έχει ανοιχτεί το κουτί ενός καινούριου MacBoοk Pro. Επιστήμονες έχουν κλειστεί σε ένα εργαστήριο έχοντας ένα MacBook και προσπαθούν να φτιάξουν ένα ελιξίριο με μυρωδιές από αλουμίνιο, χαρτόνι συσκευασίας και μελάνι.

Το εγχείρημα έχει γίνει για να παρουσιαστεί στην έκθεση της Μελβούρνης και όχι για να πουληθεί στα καταστήματα. Αν σου άρεσε, όμως, η ιδέα και απογοητεύτηκες που δε θα μπορέσεις να μυρίζεις ποτέ έτσι τότε σίγουρα μπορεί λίγη ευωδία να μείνει επάνω σου αν όλο το βράδυ κοιμηθείς αγκαλιά μαζί του.

Δες επίσης:
Project Glass: Είσαι έτοιμη να δεις τον κόσμο με άλλο μάτι;
Το ρολόι που διαβάζει την ώρα!
Το Facebook εξαγόρασε το Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ