Follow us

Είσαι φίλαθλος; Βλέπεις Nova με προνομιακές τιμές!

Super προσφορά μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου! 3 ακόμα ΠΑΕ διαθέτουν την ειδική προσφορά Nova στους φιλάθλους τους!

Είσαι φίλαθλος; Έχεις Nova σε ειδική τιμή!

Βλέπεις ποδόσφαιρο; Έχεις Nova! Τρεις ακόμα ΠΑΕ διαθέτουν την ειδική προσφορά της Nova στους φιλάθλους τους

Τρεις ακόμα ΠΑΕ και ειδικότερα οι ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος Αθηνών ξεκίνησαν την εμπορική διάθεση της ειδικής προσφοράς της Nova προς τους φιλάθλους τους.

Ειδικότερα, οι φίλαθλοι των εν λόγω ομάδων, θα μπορούν να απευθυνθούν στα εμπορικά καταστήματα των παραπάνω ΠΑΕ για να επωφεληθούν των ειδικών προσφορών της Nova σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω πρωτοβουλία του Ομίλου Forthnet, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών με τη Super League για την πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και την αρτιότερη προβολή του αθλήματος έχει ως στόχο να κάνει ακόμα πιο προσιτό το ελληνικό πρωτάθλημα στο φίλαθλο κοινό των ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό, έχει προτείνει και στις 16 ΠΑΕ της Superleague την προώθηση των υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης με ειδικά διαμορφωμένες τιμές για τους φιλάθλους της κάθε ομάδας.

Μέσω των ομάδων, οι φίλαθλοι μπορούν να αποκτήσουν το κορυφαίο τηλεοπτικό περιεχόμενο και φυσικά να απολαμβάνουν τους αγώνες και των 16 ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Superleague, τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, το Champions League, με τις προσπάθειες και των ελληνικών ομάδων, τους αγώνες του Europa League και τους σπουδαίους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, της Premier League. Παράλληλα θα απολαμβάνουν δεκάδες επιλεγμένα κανάλια με τις κορυφαίες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά, μουσική, ψυχαγωγία, παγκόσμια ειδησεογραφία, αθλητικά και φυσικά τα μεγάλα ελληνικά κανάλια με τέλεια ψηφιακή εικόνα.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 15/9
και η διάθεση των συνδρομητικών υπηρεσιών τηλεόρασης θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των ΠΑΕ. Οι φίλαθλοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στις ΠΑΕ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ