Follow us

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι

Και μία ιστορική στοά ξαναπαίρνει ζωή

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι

Μία ιστορική- για τους εφήβους του Χαλανδρίου στα 90's- στοά ξαναπαίρνει ζωή με την άφιξη ενός all day cozy χώρου, που ακούει στο όνομα Vesper.

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι

Πολλοί από εμάς ζήσαμε εκεί τις πιο χαρακτηριστικές αναμνήσεις της εφηβείας μας, ο λόγος για το ιστορικό σύμπλεγμα- στέκι των Βορείων Προαστίων των 90's: το τρίγωνο D' Hellene- San Marco- Στάβλος. Θεωρώ πως δε θα συναντήσεις κανέναν από την γενιά των σημερινών 30άρηδων Χαλανδραίων, που να μην ήπιε εκεί, στην προστασία της μικρής στοάς, τον πρώτο του φραπέ ή την πρώτη του μπύρα.

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι - εικόνα 2

Επομένως, είναι λογικό σήμερα να νιώθω διπλή χαρά, μιλώντας για την αναβίωση του σημείου αυτού, χάρη στο Vesper. Απλά για την ιστορία, “Vesper” είναι ένα Martini με τζιν, βότκα και Lillet, που πίνει ο James Bond στα βιβλία του Φλέμινγκ. Ο νέος αυτός χώρος έχει να επιδείξει μία ψαγμένη μπάρα με πολύ ενδιαφέροντα κοκτέιλ, εκ των οποίων έχουν μέχρι στιγμής ξεχωρίσει το ομώνυμο vesper, αλλά και τα: Jack Sparrow με ρούμι, καρύδα, ginger και μαρμελάδα ανανά, Aqua Ardens με τσίπουρο, αγγούρι, ginger, δυόσμο και lime και Villanova με gin, passion fruit, θυμάρι, lime και chili.

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι - εικόνα 3

Η κουζίνα του σκέφτεται μεσογειακά και προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες επιλογές, με το ριζότο με άγρια μανιτάρια και πουρέ τρούφας να αποτελεί ένα must order πιάτο. Οι lounge και jazzy μουσικές επιλογές “ντύνουν” με πολύ γλαφυρό τρόπο το χαλαρό σκηνικό.

Vesper: Το μαρτίνι του James Bond γίνεται ένας cozy χώρος στο Χαλάνδρι - εικόνα 4

Info: Χαϊμαντά 25, Χαλάνδρι, 2110121432, www.vesperhalandri.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ