Follow us

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα!

Μπες στο διαγωνισμό και δες πρώτη την πιο ερωτική ταινία της χρονιάς!

1

Μπες στο διαγωνισμό και δες πρώτη την πιο ερωτική ταινία της χρονιάς!

Στις 12 Φεβρουαρίου, μια ανάσα πριν τη γιορτή του Έρωτα, ο γνωστός σε όλες τις γυναίκες "Mr Grey" καταφθάνει στις κινηματογραφικές αίθουσες για να μας παρασύρει στη δίνη του πάθους και της εξερεύνησης των σεξουαλικών και συναισθηματικών ορίων.


Με πρωταγωνιστές τη Dakota Johnson στο ρόλο της αθώας και άπειρης ερωτικά Anastasia Steele και τον Jamie Dornan στο ρόλο του εξτρεμιστικά ηδονικού και απλησίαστου συναισθηματικά Christian Grey η πολυαναμενόμενη ταινία 50 Shades of Grey υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε μία σύγχρονη και ακραία ερωτική μορφή του “κλασικού παραμυθιού” εμπλουτισμένο με στοιχεία που εξάπτουν τη φαντασία και σκηνές που κόβουν την ανάσα!

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Κέρδισε 5 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα!


Η Celestyal Cruises και ο Λάμψη 92,3 σε προσκαλούν σε μια ειδική προβολή της πολυαναμενόμενης ερωτικής ταινία "50 Αποχρώσεις του Γκρι" και το MissBloom.gr σου χαρίζει 5 διπλές προσκλήσεις! Η ειδική προβολή της ταινίας θα γίνει την ημέρα επίσημης πρεμιέρας της, την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 19:00 στον κινηματογράφο Αθήναιον στους Αμπελόκηπους.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής εδώ και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις 5 διπλές προσκλήσεις για την ειδική προβολή της ταινίας.

Αν πάλι αναζητάς μια θεική εμπειρία έρωτα και έντονου συναισθήματος κάνε δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο μία κρουαζιέρα της Celestyal Cruises για την περίοδο του 2015 που αρχίζει στις 13 Μαρτίου σε μοναδικές τιμές που ξεκινούν από 75 ευρώ τη μέρα. Μπες τώρα στο www.celestyalcruises.com, κάνε κράτηση και ετοιμάσου για το πιο ρομαντικό ταξίδι της ζωής σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ