Follow us

Spring Vibes | Τα πιο stylish φορέματα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για την άνοιξη

Για να σε βρει προετοιμασμένη η νέα εποχή

Street Style Pixel Formula

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να ενθουσιάσει κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα είναι η περίοδος που τα αγαπημένα μας brands κυκλοφορούν τις νέες τους συλλογές. Όλες μας ανυπομονούμε για να τις ανακαλύψουμε, να ξεχωρίσουμε τα κομμάτια που ταιριάζουν περισσότερο στο στιλ μας και να προσθέσουμε μερικά από αυτά στη shopping list μας.

90s Nostalgia | Το puffer jacket που έχει ξετρελάνει τις fashionistas και είναι παντού sold out

Και μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει πως βρισκόμαστε ακόμα στον χειμώνα, είμαστε σίγουρες πως και εσύ όπως και εμείς, ανυπομονείς για την άνοιξη. Τα νέα λοιπόν είναι πολύ καλά, αφού μερικά brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει τις collections τους για τη νέα σεζόν. Εμείς κάναμε τη δική μας έρευνα και σου προτείνουμε τα ωραιότερα φορέματα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο για τον ερχομό της άνοιξης.

Style Inspo | Τα ωραιότερα Converse All Star sneakers για να τα φορέσεις όπως η Kamala Harris

Η άνεση και η πρακτικότητα συνεχίζει να είναι ο στόχος και για τα looks της άνοιξης. Έτσι, σου προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου φορέματα σεμιζιέ που μπορείς να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στο σπίτι, mini φορέματα σε girly λουλουδάτα μοτίβα αλλά και μονόχρωμα φορέματα που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα σου.

Puff-sleeve dress, H&M

Σεμιζιέ φόρεμα, Stradivarius

Denim φόρεμα, H&M

Μίντι εμπριμέ φόρεμα, Pull and Bear

Maxi φόρεμα με γιακά, Bsb

Φόρεμα με ελαστική μέση, Mango

Φόρεμα καρό vichy, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ