Follow us

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο 2ο Live του The Voice

Και οι απίστευτοι κοιλιακοί της μετά από δυο γέννες.

δούκισσα νομικού NPD

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε το δεύτερο live των "Cross Battles" του The Voice, με τη λαμπερή Δούκισσα Νομικού στο τιμόνι της παρουσίασης, η οποία αντικαθιστά επάξια τον Γιώργο Λιανό.

Δες εδώ: Rosie Huntington Whiteley | Δες πλάνα από το μοντέρνο σπίτι της στο Λονδίνο

Η παρουσιάστρια ήταν για άλλη μια φορά απαστράπτουσα, γοητεύοντας τους πάντες με το Couture pink κοστούμι της, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου MI-RŌ.

Το σακάκι, που είχε appliqué γυαλιστερές λεπτομέρειες στους ώμους και στα μανίκια, με το ασορτί παντελόνι ήταν σε μια άκρως girly απόχρωση, που τής ταίριαζε γάντι. Από μέσα φορούσε ένα shimmery bralette στο ίδιο χρώμα αναδείκνύοντας τους άψογα γυμνασμένους κοιλιακούς της, και το όλο outfit κολάκευε το σώμα της που είναι σε πλήρη φόρμα ακόμα και μετά από δύο γέννες.

Δες την εντυπωσιακή της εμφάνιση:

Loading...
Loading...
Loading...

Η γοητευτική Δούκισσα έχει κάνει δυναμικό comeback στη τηλεόραση μετά από απουσία σχεδόν τριών χρόνων, εντυπωσιάζοντάς μας και με την πρώτη της εμφάνιση με τουαλέτα Celia Kritharioti. Ανυπομονούμε να δούμε τα επόμενα outfits που θα επιλέξει να φορέσει στα lives της επόμενης εβδομάδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ