Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Φόρεσε το πιο κομψό faux γούνινο παλτό που θα βρεις με έκπτωση

Το ιδανικό παλτό για αυτή την εποχή

Katerina Kainourgiou NDP Photo Agency

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε τα πιο ζεστά και cozy ρούχα της ντουλάπας μας. Πρωταγωνιστές στα χειμερινά μας looks είναι φυσικά τα πανωφόρια. Παλτό σε basic αποχρώσεις ή ιδιαίτερα μοτίβα, puffer jackets, faux γούνες. Τα πανωφόρια που μπορείς να επιλέξεις είναι πολλά και όλα έχουν ένα κοινό στόχο. Να σε κρατήσουν ζεστή όσο κρύο κι αν έχει και να σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου.

Kατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης | Nέο μέλος στην οικογένειά τους

Εάν σκέφτεσαι να ανανεώσεις τη συλλογή σου από πανωφόρια, η Κατερίνα Καινούργιου σου κάνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα κομψό look στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, φορώντας ένα μαύρο leather παντελόνι, wrap μπλούζα σε χακί απόχρωση και μαύρα ψηλοτάκουνα ankle boots. Συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ένα stylish faux γούνινο παλτό σε animal print μοτίβο από την ελληνική εταιρεία Toi & Moi.

Το item που ξεχωρίσαμε είναι το faux γούνινο παλτό, το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την εποχή και σίγουρα μπορείς να το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κάθε στιγμή της ημέρας. Αυτή την περίοδο μάλιστα θα το βρεις και σε έκπτωση.

Το look της Κατερίνας Καινούργιου

Loading...

Get the look

Κατερίνα Καινούργιου | Φόρεσε το πιο κομψό faux γούνινο παλτό που θα βρεις με έκπτωση

Faux γούνινο παλτό σε animal print σχέδιο, Toi & Moi, 69,50€

Η Δανάη Μπάρκα σού δείχνει τι να φορέσεις στη γιορτή των ερωτευμένων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ