Valentine’s Day | Τι μπορείς να φορέσεις εάν δεν θέλεις να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη

Μία εξίσου stylish, εναλλακτική επιλογή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς χρειάζεται να παραδεχτούμε πως δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι φέτος. Αιτία το lockdown 3.0 που υπάρχει στη χώρα μας λόγω του Covid-19.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως τη διάθεση μας τη φτιάχνουμε εμείς και πάντα αξίζει να βρίσκουμε νέους τρόπους για να νιώθουμε χαρούμενες. Έτσι, εάν είτε εσύ και ο αγαπημένος σας έχετε κάποια ιδιαίτερα πλάνα -για μέσα στο σπίτι- όπως ένα ρομαντικό δείπνο είτε απλώς θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου για να νιώσεις ακόμα περισσότερο όμορφη, έχουμε να σου προτείνουμε την καλύτερη επιλογή.

Όχι, δεν χρειάζεται να περάσεις πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη ούτε να φορέσεις εκείνο το φόρεμα που σου ταιριάζει τέλεια αλλά σε κάνει να νιώθεις κάπως άβολα. Η καλύτερη επιλογή είναι να φορέσεις τις πιτζάμες σου και να τις χρησιμοποιήσεις ως καμβά για ένα θηλυκό και πολύ κομψό date night στο σπίτι.

Ένα σετ πιτζάμες από υφάσματα όπως το σατέν σε αποχρώσεις του κόκκινου ή του μαύρο, αέρινα νυχτικά με λεπτομέρειες από δαντέλα, αλλά και ρόμπες που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα είναι μερικές μόλις από τις επιλογές που μπορείς να κάνεις. Εάν θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο το pyjama look σου μπορείς ακόμα και να φορέσεις κοσμήματα. Ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια ή το αγαπημένο σου κολιέ. Με αυτό τον τρόπο θα νιώθεις sexy, κομψά και πολύ, πολύ άνετα για να γιορτάσεις την ημέρα του έρωτα με τον αγαπημένο σου.

Σατέν Κιμονό από Βισκόζη Delicate Blossom Intimissimi

Chemise, Yamamay

Νυχτικό μίνι με τιράντες, Oysho

Μακρυμάνικη Νυχτικιά Ανοιχτή με Κουμπιά, Tezenis

Top από μετάξι και δαντέλα Intimissimi

Σορτς από Μετάξι Intimissimi