Follow us

Τζένη Καζάκου | 5 φορές που η εγγονή της Τζένης Καρέζη μας ενέπνευσε με το στιλ της

Είναι ταλαντούχα, "ροκ" κι έχει ένα sultry στιλ που αξίζει να αντιγράψεις.

Τζένη Καζάκου Instagram/@tzenikazakou

Η 21χρονη εγγονή της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, είναι μια κοπέλα που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον καθώς σπουδάζει υποκριτική. Προς το παρόν, μας κεντρίζει το ενδιαφέρον λόγω του ροκ στιλ της, το οποίο δεν διστάζει να δείξει με κάθε ευκαιρία μέσα από τις φωτογραφίες της στο Instagram. Ιδού 5 φορές που οι στιλιστικές της επιλογές μας ενέπνευσαν:

Τζένη Καζάκου | Δες τα τατουάζ που έχει η πανέμορφη εγγονή της Τζένης Καρέζη

Jeans & a Tank Top

Loading...

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο κλασικός συνδυασμός τζιν και T-shirt ή tank top θα θεωρείται πάντα διαχρονικός. Φέτος προτίμησε wide ή straight leg jeans, ακριβώς όπως η Τζένη.

'90s Turtleneck

Loading...

Άντλησε έμπνευση από τη δεκαετία του 1990 και εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα σου με ένα κλασικό ζιβάγκο. Μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με τζιν, όσο και με φούστες για απλά αλλά πάντα stylish σύνολα.

Red Leather Jacket

Loading...

Αν θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου, μπορείς να αντικαταστήσεις το κλασικό μαύρο δερμάτινο jacket με ένα κόκκινο που θα δώσει έναν edgy χαρακτήρα σε κάθε outfit σου.

Floral Maxi Skirt

Loading...

Τη μεταβατική περίοδο, που ο καιρός των παλτό και των τζιν έχει περάσει, αλλά είναι πολύ νωρίς για σορτσάκια, επίλεξε μια αέρινη floral maxi φούστα, όπως η Τζένη. Συνδύασέ την με ένα off the shoulder top κι έχεις το τέλειο ανοιξιάτικο look.

Τζένη Καζάκου | Φωτογραφίες της εγγονής της Τζένης Καρέζη (Πόσο μοιάζει με την αξέχαστη γιαγιά της;)

Classic Pieces

Loading...

Μερικές φορές τα απλά, κλασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας είναι και τα καλύτερα. Τρανή απόδειξη το μαύρο μάξι φόρεμα της Τζένης, το αν και δεν το συνδύασε με κανένα κόσμημα, καταφέρνει μόνο του να δείχνει εξαιρετικά κομψό και lady like.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ