Follow us

Smart Tricks | 4 συμβουλές για να περιποιηθείς τα suede ρούχα και αξεσουάρ σου

Έξυπνες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν πολύ.

suede Pixel Formula

Το suede δέρμα είναι ένα από τα υφάσματα που αγαπούν οι περισσότερες fashionistas και fashion experts. Είναι κομψό, αρκετά ιδιαίτερο και μπορεί να κάνει ένα look να ξεχωρίσει. Όσο κι αν μας αρέσει όμως, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως τα suede ρούχα, παπούτσια και τσάντες είναι αρκετά ευαίσθητα και χρειάζεται να τα φροντίζουμε λίγο περισσότερο.

Εάν είσαι και εσύ fan του suede, παρακάτω θα βρεις τέσσερα εύκολα tricks για να τα διατηρήσεις σε άριστη κατάσταση.

Tip #1

Αυτό που θα πρέπει να γνωρίζεις πριν προσθέσεις στη συλλογή σου ένα suede ρούχο ή αξεσουάρ είναι πως χρειάζεται να τα φροντίζεις μετά από κάθε χρήση. Για παράδειγμα, εάν η suede τσάντα σου λερωθεί σε κάποιο σημείο, με την επιστροφή σου στο σπίτι θα πρέπει να καθαρίσεις τον συγκεκριμένο λεκέ χρησιμοποιώντας είτε ένα καθαρό πανί είτε κάποια βούρτσα που θα έχεις αποκλειστικά για τα suede κομμάτια της συλλογής σου. Εάν αμελήσεις και δεν καθαρίσεις τον εν λόγω λεκέ ενδέχεται να μην μπορείς να τον αφαιρέσεις στο μέλλον ή να μείνει ένα μόνιμο σημάδι.

Tip #2

Εξίσου σημαντική είναι και η αποθήκευση των suede items. Η σκόνη είναι ένας τοξικός φίλος για τα suede ρούχα και αξεσουάρ που μπορεί να αλλοιώσει την όψη και την ποιότητα τους. Αυτό σημαίνει πως οι suede τσάντες και παπούτσια χρειάζεται να έχουν ειδικά κουτιά αποθήκευσης. Το ίδιο και τα ρούχα. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως αυτό το δέρμα γδέρνεται σχετικά εύκολα. Εάν τα αποθηκεύσεις σε κουτιά όμως, όπως αυτά των παπουτσιών, να είσαι σίγουρη πως θα τα φοράς για χρόνια.

6 styling tips που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Tip #3

Εάν σκέφτεσαι να φορέσεις κάποιο suede πανωφόρι ή παπούτσια μία βροχερή ημέρα, καλό είναι να το ξανασκεφτείς καθώς το νερό μπορεί να βλάψει σοβαρά τα ρούχα και τα παπούτσια σου.

Tip #4

Τελευταίο και πολύ σημαντικό tip είναι πως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τους συνδυασμούς που δημιουργείς. Εάν δηλαδή επιλέξεις να κρατήσεις μία suede τσάντα σε ανοιχτή απόχρωση όπως το μπεζ ή κάποιο pastel χρώμα, θα πρέπει να προσέχεις πως την κρατάς ώστε να μην υπάρχει τριβή με τα ρούχα σου γιατί μπορεί μείνει σημάδι στη τσάντα. Αυτού του είδους τα σημάδια είναι δύσκολο να αφαιρεθούν από τις τσάντες, έτσι θα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική.

Έβελυν Καζαντζόγλου | Σου δείχνει τον πιο κομψό και εύκολο τρόπο για να προστατευτείς από το κρύο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ