Follow us

10 floral κομμάτια για την άνοιξη που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Το σήμα κατατεθέν της ανοιξιάτικης μόδας.

florals Pixel Formula

Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί, χιλιάδες editorials έχουν φωτογραφηθεί και εκατοντάδες συλλογές σχεδιαστών έχουν δημιουργηθεί για να εξυμνήσουν τα florals. Τα λουλουδάτα μοτίβα πρωταγωνιστούν στον κόσμο της μόδας εδώ και πολλές δεκαετίες, αποκτώντας έτσι μία μόνιμη θέση στην καρδιά των fashion girls αλλά και στις συλλογές.

Και μπορεί κάποτε τα florals να ήταν απλώς η κυρίαρχη τάση της μόδας κάθε άνοιξη, πλέον έχουν τον χαρακτήρα του κλασικού. Αυτό σημαίνει πως ένα αέρινο φόρεμα, ένα πουκάμισο ή ακόμα και ένα πανωφόρι σε floral μοτίβο θεωρούνται must have για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Τα floral μοτίβα άλλωστε μπορούν να σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση, ενώ μπορείς να τα φορέσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Φέτος, αξίζει να υποδεχτείς τη νέα σεζόν προσθέτοντας στη συλλογή σου άνετα αέρινα φορέματα σε dark florals, τα οποία μπορείς να φορέσεις εντός και εκτός σπιτιού. Μπλούζες, πουκάμισα ή ακόμα και ζακέτες σε pastel εκδοχές του μοτίβου είναι επίσης μία πολύ stylish επιλογή. Για girly looks που θα σε κάνουν σίγουρα να ξεχωρίσεις, αξίζει να επενδύσεις σε cropped tops και ζακέτες στο ίδιο floral μοτίβο, που συνδυάζονται τέλεια με ψηλόμεσες παντελόνες και φούστες.

Τα ωραιότερα floral items που θα βρεις στα e-shops.

Puff-sleeved dress 24,99 € H&M

Midi φλοράλ φούστα 29,99 € Mango

Floral print dress 7.99 EUR Zara

Floral print strappy mini dress 17.99 € Pull and Bear

Floral print cardigan and top 19.99 € Bershka

Κεντημένη μπλούζα με φιόγκο 19,99 € Stradivarius

Draped dress 19,99 € H&M

Φλοράλ φόρεμα 50,00 € 'ALE

Τοπ φλοράλ με δέσιμο 25,00 € 'ALE

Κοντομάνικο Τοπ 44,90 € attrattivo

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ