Follow us

NYFW | Τα looks που θα θέλαμε να φορέσουμε από τις συλλογές για τη σεζόν A/W 21/22

Ανυπομονούμε ήδη για τον χειμώνα του 2022.

Pixel Formula Pixel Formula

Σε έναν κόσμο που οι λέξεις πανδημία, lockdown και εμβόλιο χρησιμοποιούνται πιο συχνά από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν έναν χρόνο, η Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ήρθε για να μας υπενθυμίσει πως η μόδα θα έχει πάντα θετική επίδραση στην ψυχολογία μας.

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες και φυσικά ήταν κάπως διαφορετική. Οι σχεδιαστές προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα που έχει επιβάλλει ο Covid-19 στη ζωή μας και παρουσίασαν τις συλλογές τους με virtual shows, παρουσιάζοντας τις συλλογές τους για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022. Και μπορεί εμείς να έχουμε μπει ήδη να ανοιξιάτικο mood, ωστόσο μερικά από τα trends που ξεχωρίσαμε στις νέες collections μας κάνουν ήδη να ανυπομονούμε για τον χειμώνα του 2022.

Ανάμεσα σε αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν το "Mr Wu's general store" που έστησε ο σχεδιαστής Jason Wu για το live catwalk του, το lookbook με τις δημιουργίες της Victoria Beckham, αλλά και τις dreamy δημιουργίες της Ulla Johnson.

Τα looks που ξεχωρίσαμε από τις συλλογές των fashion houses

Victoria Beckham

#1

Η Victoria Beckham μας προτείνει να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα ακόμα και στα χειμερινά σύνολα μας με παστέλ πινελιές.

NYFW | Τα looks που θα θέλαμε να φορέσουμε από τις συλλογές για τη σεζόν A/W 21/22

#2

Η σχεδιάστρια φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στο VB στιλ των δημιουργιών της που είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, προτείνοντας τα statement mix and match σύνολα. Ονειρικά florals συνδυάζονται περίτεχνα με πιε ντε πουλ και δημιουργούν ένα αρμονικό αποτέλεσμα που θέλουμε σίγουρα να αντιγράψουμε.

Victoria Beckham A/W 2021-2022

#3

Το denim είναι must σε κάθε σεζόν και το ίδιο ισχύει για τον χειμώνα του '22. Η denim knee high μπότες αναμένεται να γίνουν αντικείμενο-πόθος πολλών fashion experts που αγαπούν το street style.

Victoria Beckham A/W 2021-2022

Jason Wu

#4

Μακριά παλτό, άνετες γραμμές και καρό μοτίβα πρωταγωνίστησαν στη συλλογή του Jason Wu.

Jason Wu A/W 2021-2022

#5

Ένα maxi αέρινο φόρεμα μπορεί να φτιάξει αμέσως τη διάθεση της κάθε γυναίκας. Ακολουθώντας το παράδειγμα του σχεδιαστή, τον επόμενο χειμώνα θα αντικαταστήσουμε το κλασικό μαύρο φόρεμα που επιλέγουμε συχνά με ένα σε έντονο pattern.

Jason Wu A/W 2021-2022

#6

Εκτός από τις loose παντελόνες που μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις και με άπειρους τρόπους, το layering με διαφορετικά μοτίβα θα είναι σίγουρα το trick που θα κάνει τα χειμερινά looks μας να ξεχωρίσουν.

Jason Wu A/W 2021-2022

Ulla Johnson

#7

Βoho αέρινα φορέματα και δημιουργίες από δαντέλα πρωταγωνίστησαν στη συλλογή της Ulla Johnson για την σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021-2022.

Ulla Johnson A/W 2021-2022

#8

Puff sleeve μανίκια, παστέλ αποχρώσεις, ψηλόμεσες φούστες παραμένουν στη fashion επικαιρότητα και τον επόμενο χειμώνα.

Ulla Johnson A/W 2021-2022

#9

Power dressing και θηλυκότητα συνδυάζονται άψογα στη συλλογή της σχεδιάστριας με τα midi φορέματα σε floral μοτίβα να συνδυάζονται τέλεια με καρό πανωφόρια.

Ulla Johnson A/W 2021-2022

#10

Ulla Johnson A/W 2021-2022

Styling Tips | Το μοναδικό tip που χρειάζεται να γνωρίζεις για να ντύνεσαι εύκολα κάθε πρωί

Inspiring Talks by Tommy Hilfiger | Smart accessory shopping στη νέα εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ