Follow us

Nicola Coughlan | Γιατί είναι το νέο αγαπημένο μας style icon

Το tip της ηθοποιού θα σε εξελίξει το προσωπικό σου στιλ

Nicola Coughlan Splash News / Ideal Image

Θα συμφωνήσουμε όλοι πως το 2020 δεν βρίσκεται στη λίστα με τις αγαπημένες μας χρονιά για πολλούς λόγους. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα το θυμούνται για πάντα αφού αυτή η χρονιά τους άλλαξε τη ζωή. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι πρωταγωνιστές της σειράς του Netflix, Bridgerton, η οποία έκανε πρεμιέρα λίγες ημέρες πριν την εκπνοή του 2020 και όμως κατάφερε να αναδειχθεί η πιο επιτυχημένη σειρά όλη της χρονιάς. Από τότε μέχρι σήμερα, οι πρωταγωνιστές της έχουν γίνει διάσημοι παγκοσμίως και βλέπουν τις ζωές και τις καριέρες τους να αλλάζουν καθημερινά.

Loading...

Εκτός από την Phoebe Dynevor που πρόσφατα πόζαρε για πρώτη φορά ως μοντέλο σε fashion editorial, αλλά και τον Regé-Jean Page, που παρουσίασε το Saturday Night Live, η Nicola Coughlan έχει αποδειχθεί η νέα μας αποκάλυψη, κυρίως επειδή την έχουμε ξεχωρίσει για το στιλ της.

Loading...
Loading...

Εκτός από το υποκριτικό της ταλέντο, η Nicola Coughlan έχει ενθουσιάσει χιλιάδες κορίτσια σε όλο τον κόσμο με το στιλ της, τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη μόδα

Loading...

Η Nicola Coughlan είναι υπέρμαχος της βιωσιμότητας στη βιομηχανία της μόδας, κάτι που αποδεικνύεται από τις επιλογές των fashion houses και brands που επιλέγει τόσο για την καθημερινότητα της όσο και για τις red carpet εμφανίσεις της. Σε συνεργασία με τη στιλίστρια της, Aimée Croysdill επιλέγουν κυρίως σχεδιαστές και brands που χρησιμοποιούν υλικά και τεχνικές, που είναι φιλικές προς το περιβάλλον όπως οι Simone Rocha, Emilia Wicksted, Susie Bubble και Molly Goddard. Με αυτό τον τρόπο υπενθυμίζει στους fans της και σε όλους μας πως η βιομηχανία της μόδας –η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο- έχει τεράστια επίδραση στον πλανήτη και σίγουρα όλοι χρειάζεται να αλλάξουμε τακτικές και να επιλέγουμε πιο συχνά sustainable brands.

Loading...
Loading...

Οι fans της επίσης έχουν ενθουσιαστεί με το γεγονός πως ακόμα και σήμερα, η Nicola Coughlan δανείζει πολλά από τα ρούχα της μέσω της εφαρμογής ByRotation. Ανάμεσα σε αυτά μάλιστα είναι και μερικά haute couture κομμάτια όπως ένα ροζ Valentino φόρεμα και puff sleeve cocktail φόρεμα του brand, Rotate Birger Christensen. Μέσω αυτού του app, άνθρωποι μπορούν να ενοικιάσουν τα ρούχα που προσφέρουν οι χρήστες έναντι κάποιου ποσού και στη συνέχεια να τα επιστρέψουν. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται η υπερκατανάλωση που υπάρχει στον κόσμο της μόδας.

Loading...
Loading...

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει το στιλ της Nicola Coughlan ξεχωριστό είναι πως τολμά. Πολλές φορές, οι γυναίκες ξεχνάμε πως ο κυριότερος στόχος της μόδας είναι να μας απελευθερώσει, κάνοντας μας να νιώθουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Συνηθίζουμε έτσι να ντυνόμαστε συμβατικά, να μην τολμάμε και έτσι να μην εξελίσσουμε το στιλ μας. Αντιθέτως, η Nicola Coughlan έχει μελετήσει καλά την εμφάνιση της, τρέφει μεγάλη αγάπη στη μόδα και επιλέγει ρούχα που της ταιριάζουν και έχουν χαρακτήρα.

Loading...
Loading...

Προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το στιλ μας, η ηθοποιός αγαπά πολύ τα φορέματα, είτε είναι σε έντονα χρώματα και λουλουδάτα μοτίβα με puff sleeves είτε είναι ένα mini μαύρο φόρεμα από βελούδο. Επιλέγει επίσης συχνά statement αξεσουάρ και έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα σκουλαρίκια.

Loading...

Σε κάθε περίπτωση, η Nicola Coughlan διαθέτει τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένα σύγχρονο style icon. Αισθητική και τόλμη για να δοκιμάζει διαφορετικούς συνδυασμούς και να εμπνέει με κάθε της εμφάνιση. Το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως έχει συνειδητοποιήσει πως η μόδα, εκτός από τρόπος έκφρασης είναι και τρόπος ζωής. Χρειάζεται να αναλογιστούμε δηλαδή σε ποια brands αξίζει να επενδύουμε και με ποιον τρόπο αντιμετωπίζουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Μέχρι τότε θα αφήσουμε την Nicola Coughlan να μας δείχνει τον δρόμο και να μας εμπνέει με το στιλ της.

Loading...
Loading...
Loading...

Bridgerton | To μυστικό πίσω από τα τέλεια ενυδατωμένα makeup looks της σειράς

Phoebe Dynevor | Η Daphne του Bridgerton σε νέο ρόλο ως μοντέλο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ