Follow us

Δούκισσα Νομικού | Δημιούργησε ένα stylish look για την άνοιξη με ροζ denim παντελόνι

Ένα διαφορετικό denim παντελόνι που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

doukissa nomikou NDP Photo Agency

Σίγουρα, όλες οι γυναίκες έχουμε μία στοίβα από denim παντελόνια στη ντουλάπα μας. Είναι τα παντελόνια που φοράμε σχεδόν καθημερινά, προσφέρουν άνεση και ταιριάζουν με τα πάντα. Επίσης, ευτυχώς για όλες μας υπάρχουν διαφορετικές γραμμές και στιλ denim παντελονιών ώστε να επιλέγουμε εκείνα που μας ταιριάζουν περισσότερο. Ωστόσο, όσο και αν λατρεύουμε τα jeans μας, υπάρχουν κάποιες φορές που θέλουμε να φορέσουμε κάτι διαφορετικό.

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει πώς να κάνουμε ένα refresh στη γκαρνταρόμπα μας με έξυπνες προσθήκες. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα πολύ κομψό και girly σύνολο στην εκπομπή που παρουσιάζει "Super Make Over", φορώντας ένα denim παντελόνι σε ροζ pastel απόχρωση, το οποίο είναι ιδανικό τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Συνδύασε αυτό το ιδιαίτερο παντελόνι με λευκό off shoulder τοπ και λευκά ψηλοτάκουνα mules. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό, κοριτσίστικο και φρέσκο.

Μερικά από τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου φέτος την άνοιξη λοιπόν είναι σίγουρα ένα "διαφορετικό" denim παντελόνι, όπως αυτό της Δούκισσας Νομικού που μπορείς να φορέσεις με ψηλοτάκουνα παπούτσια, sneakers, εσπαντρίγιες ή ακόμα και με σανδάλια το καλοκαίρι. Επίσης, σίγουρα θα χρειαστείς λευκά tops όπως αυτό της παρουσιάστριας, τα οποία ταιριάζουν με τα πάντα και είναι πάντα μία safe επιλογή.

Το look της Δούκισσας Νομικού

Loading...

Δούκισσα Νομικού | Φόρεσε το μοναδικό κομμάτι που χρειάζεται να αποκτήσεις φέτος την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ