Follow us

Chanel F/W 2021-22 | Το cool κομμάτι που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Γιατί αξίζει να το προσθέσεις στη συλλογή σου;

Chanel Courtesy of Chanel

Εάν είσαι fashion lover, τότε σίγουρα αυτή η περίοδος είναι η αγαπημένη σου, αφού κάθε χρόνο τέτοια εποχή σχεδιαστές και fashion houses παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές. Ο fashion μήνας κλείνει αυλαία σήμερα και λίγο πριν την εκπνοή του, ο οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του collection για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021-2022 μέσα από ένα βίντεο που σκηνοθέτησε το καλλιτεχνικό δίδυμο Inez van Lamsweerde και Vinoodh Matadin.

Chanel F/W 2021-22 | Το cool κομμάτι που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Η Virginie Viard, creative director του οίκου έδωσε για ακόμα μία φορά τον καλύτερο εαυτό της, δημιουργώντας μία πολύ θηλυκή συλλογή με κομμάτια που κάθε γυναίκα μπορεί να προσαρμόσει στο στιλ της. Εάν υπάρχει ένα κομμάτι, που είναι ευχάριστη έκπληξη για εμάς και ανυπομονούμε να φορέσουμε, αυτό είναι οι σαλοπέτες. Η σχεδιάστρια επαναφέρει στην fashion επικαιρότητα αυτό το κομμάτι που είναι μία ωδή στην άνεση και την ανεπιτήδευτη κομψότητα. Η σχεδιάστρια δημιούργησε καπιτονέ σαλοπέτες με σαφή αναφορά στο apres ski style σε λευκή και μαύρη απόχρωση, αλλά και μία ακόμα υφασμάτινη σαλοπέτα σε έντονη φούξια απόχρωση.

Courtesy of Chanel

Γιατί αξίζει να προσθέσεις μία σαλοπέτα στη συλλογή σου;

Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα, το οποίο σου προσφέρει μία εξαιρετική ευκολία. Να μην περάσεις ώρες μπροστά από τη ντουλάπα για να ετοιμαστείς το πρωί. Χρειάζεται απλώς να συνδυάσεις τη σαλοπέτα σου με ένα πουκάμισο ή τοπ. Επίσης, μη διστάσεις να τη φορέσεις κάθε εποχή του χρόνου, φορώντας τη είτε με ένα crop top είτε με πλεκτά πουλόβερ.

Courtesy of Chanel

Extra Tip

Δεν χρειάζεται να περιμένεις το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2022 για να επενδύσεις σε μία σαλοπέτα, αφού μπορείς να βρεις στις ανοιξιάτικες συλλογες των brands σαλοπέτες σε denim ή μη ύφασμα, αλλά και σε μοτίβα για να δημιουργήσεις τα πιο ιδιαίτερα street style looks.

Δες όλο το fashion show του οίκου Chanel:

Hot Pink | Πώς θα προσθέσεις στα looks σου την πιο chic απόχρωση της άνοιξης

Ο εύκολος τρόπος για να έχεις πάντα αψεγάδιαστες εμφανίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ