Follow us

Τα ωραιότερα mini φορέματα για να δημιουργήσεις girly looks την άνοιξη

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με τα πιο girly φορέματα.

mini forema Abaca/www.visualhellas.gr

Είναι κοριτσίστικα, πολύ κομψά, cool και ιδανικά για αυτή την περίοδο. Τα mini φορέματα ανήκουν στην κατηγορία των must have για την άνοιξη, αφού μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δημιουργήσεις διαφορετικά looks.

Φέτος, τα mini φορέματα έχουν και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στον κόσμο της μόδας και σίγουρα αξίζει να προσθέσεις μερικά στη συλλογή σου. Denim, floral, καρό ή μονόχρωμα, το mini φόρεμα ως one piece θα σε βοηθήσει να ντυθείς εύκολα και γρήγορα στην καθημερινότητα σου. Όσον αφορά στα παπούτσια, έχεις επίσης πολλές επιλογές αφού μπορείς να τα φορέσεις με sneakers, loafers ή μπαλαρίνες για casual chic εμφανίσεις ή ακόμα και με τις αγαπημένες σου γόβες μετά το τέλος του lockdown.

Extra Tip

Μη διστάσεις να κάνεις layering με το αγαπημένο σου mini φόρεμα. Συνδύασε το με t-shirts ή πουκάμισα για ένα extra κοριτσίστικο αποτέλεσμα.

Extra Tip

Εάν θέλεις να πειραματιστείς με το στιλ σου μπορείς να δοκιμάσεις το πιο φρέσκο combo που προτείνουν οι fashionistas. Συνδύασε δηλαδή το mini φόρεμα σου με loafers και κάλτσες σε χαρούμενα χρώματα ή μοτίβα. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ξεχωριστό και άκρως κοριτσίστικο.

Εμπριμέ mini φόρεμα €89,90 BSB

Φόρεμα από βαμβάκι και λινό cut out 25.99 € Bershka

Μονόχρωμο φόρεμα 69,90 € 'ALE

Mini floral φόρεμα 79,90 € attrattivo

Φόρεμα-πουκαμίσα ντένιμ 29,99 €  Stradivarius

Shirt dress with a tie belt 19,99 € H&M

Balloon-sleeved dress 19,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ