Follow us

Το στιλιστικό trick της Victoria Beckham για καλύτερη εφαρμογή των ρούχων

H πρώην Spice Girl ξυπνά στη φαντασία μας stylish βόλτες σε νησιά.

Victoria Beckham Splash/ Ideal Image

Η Victoria Beckham, κυρίαρχη προσωπικότητα στο χώρο της μόδας και μαμά τεσσάρων παιδιών, πέρασε τις περισσότερες μέρες του χειμώνα στο σπίτι μέσα σε jeans και χοντρά πουλόβερ. Ωστόσο, η σχεδιάστρια δηλώνει έτοιμη να ανανεώσει την εικόνα της και ξεκίνησε τους στιλιστικούς πειραματισμούς.

Έτσι, επέλεξε σε Insta story της ένα μπλε μεταξωτό καφτάνι από την προσωπική της συλλογή και μας ξάφνιασε ευχάριστα. Με χαλαρή, άνετη και καλοκαιρινή διάθεση, το συγκεκριμένο κομμάτι απέχει αρκετά από τις μίνιμαλ, αυστηρές γραμμές που μας είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Δοκιμάζοντάς το, λοιπόν, αποφάσισε να το φέρει περισσότερο στα μέτρα της και σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών, προκειμένου να καταλάβει την εφαρμογή του με τακούνια. Τι κι αν εμείς την ονειρευόμαστε να το φοράει με δερμάτινα slides στις παραλίες του Μαϊάμι, η Posh Spice δύσκολα αποχωρίζεται τα ψηλοτάκουνα.

"Στέκεται κανείς άλλος στις μύτες, όταν προσπαθεί να καταλάβει αν θα φορέσει κάτι με flats ή ψηλά τακούνια;" σχολίασε στη δημοσίευσή της, βάζοντας τους fans της να ψηφίσουν με poll.

Το στιλιστικό trick της Victoria Beckham για καλύτερη εφαρμογή των ρούχων

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ