Follow us

On a budget | 10 ανοιξιάτικα items που κοστίζουν μέχρι 30 ευρώ για να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου

Έξυπνες αγορές που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου.

street style Abaca/www.visualhellas.gr

Εάν δημιουργούσαμε μία λίστα με όλα τα πράγματα που μπορούν να μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση σε μία από τις πρώτες θέσεις θα ήταν σίγουρα η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας όταν ξεκινά μία νέα σεζόν. Ειδικά, η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να κάνουμε ένα refresh στα looks, υιοθετώντας τα trends που μας ταιριάζουν περισσότερο.

Λίγο πριν ξεκινήσουμε να βάζουμε φορέματα, μπλούζες και παντελόνια στο online καλάθι μας χρειάζεται να κάνουμε κάτι σημαντικό. Να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλα τα κομμάτια που λείπουν από τη συλλογή μας και να τα γράψουμε με σειρά προτεραιότητας. Εξίσου σημαντικό είναι να ορίσουμε ένα συγκεκριμένο budget, από το οποίο δεν θα ξεφύγουμε.

Ευτυχώς για όλες μας βέβαια, υπάρχουν brands που μας προσφέρουν ρούχα που συνδυάζουν ποιότητα, trends και προσιτές τιμές ώστε να μπορέσουμε να προσθέσουμε στη γκαρνταρόμπα μας όλα τα κομμάτια που έχουμε ονειρευτεί.

Φέτος την άνοιξη, τα φορέματα σε loose γραμμές, οι ολόσωμες φόρμες, τα straight fit παντελόνια και οι μπλούζες/ζακέτες κροσέ έχουν την τιμητική τους. Να θυμάσαι πάντα πως η άνοιξη είναι η ιδανική εποχή για να πειραματιστείς με το στιλ σου, προσθέτοντας περισσότερο χρώμα και μοτίβα που θα κάνουν τα σύνολα σου να ξεχωρίσουν.

Μετά από μερικά clicks σε αγαπημένα e-shops, συγκεντρώσαμε δέκα κομμάτια από τις νέες συλλογές των brands που κοστίζουν μέχρι 30 ευρώ και αξίζουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σου.

Cropped jumpsuit 24,99 € H&M

High waist straight fit patchwork jeans 29.99 € Pull & Bear

Midi φούστα από λινό ύφασμα 29.95 EUR Zara

Ζακέτα κροσέ βαμβακερή 29,99 € Mango

Twill cropped straight fit trousers 19.99 € Bershka

Ανοιχτό blazer με διπλή σειρά κουμπιών 29,99 € Stradivarius

Σατέν κρουαζέ μπλούζα €23,90 Lynne

Βαμβακερή μπλούζα με βάτες €24,90 BSB

Midi φλοράλ φούστα Pink Woman

Calf-length dress 19,99 € H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ