Follow us

Η Καίτη Γαρμπή φόρεσε το party dress που πρέπει να αγοράσεις τώρα για μετά το τέλος της καραντίνας

Όλες οι λεπτομέρειες του look της στο νέο επεισόδιο House of Fame.

Καίτη Γαρμπή

Χθες, Παρασκευή 19 Μαρτίου, προβλήθηκε το τέταρτο live του "House of Fame" μέσα από τη συχνότητα του SKAI. Εκτός από τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων της "Μουσικής Ακαδημίας", για μία ακόμα φορά την προσοχή μας έκλεψε και η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή, που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής.

Νέο επεισόδιο House of Fame, "neon dress" για την Ελένη Φουρέιρα

Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σύνολο με '80s αέρα, που την έκανε να λάμπει πιο πολύ απ' ό,τι συνήθως. Για μία ακόμα φορά έκλεψε λοιπόν τις εντυπώσεις με τον stylist της, Διονύση Κολποδίνο, να επιλέγει για εκείνη ένα custom made sparkly φόρεμα, δημιουργία του Μάνου Παραδείση, CEO της KathyBlack και σχεδιαστή της προσωπικής του συλλογής ''ManosParadisis''. To party look ολοκληρώθηκε με μπότες φτιαγμένες από το ίδιο ύφασμα από την εταιρία Tsakiris Mallas.

Τόσο το outfit της, όσο και το κλασικό blow out στα μαλλιά δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση και μακιγιάζ της το έντονο eye look, δημιουργία της makeup artist, Δέσποινας Αλχαζίδου, μας έκαναν να ονειρευόμαστε τα Covid-free parties που θα έρθουν στο μέλλον με το τέλος της πανδημίας.

Δες το look της:

Η Καίτη Γαρμπή φόρεσε το party dress που πρέπει να αγοράσεις τώρα για μετά το τέλος της καραντίνας
Καίτη Γαρμπή
Καίτη Γαρμπή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ