Τα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπουν από την ανοιξιάτικη συλλογή σου

Θα αναβαθμίσουν κάθε σύνολο σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Κοσμήματα, καπέλα, μαντήλια, γυαλιά ηλίου. Τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν στον κόσμο του styling όσες τάσεις και να εμφανιστούν όσο κι αν αλλάξει ο κόσμος της μόδας. Άλλωστε είναι τα όπλα που έχουμε όλες οι γυναίκες για να κάνουμε κάθε μας εμφάνιση λίγο πιο ξεχωριστή, λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Κάθε εποχή μάλιστα έχει και τα δικά της must have αξεσουάρ και είναι εκείνα τα items που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, το Νο1 πιο βασικό αξεσουάρ για όλες μας είναι η αλυσίδα για τη μάσκα προσώπου που μας προστατεύει από τον Covid-19. Brands όπως η H&M έχουν προνοήσει και δημιουργήσει αλυσίδες που ενώνονται με τις μάσκες μας ώστε να τις έχουμε μόνιμα περασμένες στον λαιμό μας και να μην τις ξεχνάμε. Εξίσου σημαντικό αυτή την εποχή είναι να ανανεώσεις τη συλλογή σου από γυαλιά ηλίου. Εκτός από ένα αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει ένα σύνολο, τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και συνεπώς είναι απαραίτητα. Μπορείς μάλιστα να τα συνδυάσεις με ένα άλλο must have αξεσουάρ της άνοιξης, τα bucket hats που μπορείς να βρεις σε pastel αποχρώσεις και ιδιαίτερα μοτίβα.

Η μόδα της άνοιξης σε προσκαλεί να πειραματιστείς με το στιλ σου και να προσθέσεις cool vibes στα looks σου με πολύχρωμα δαχτυλίδια που σίγουρα έχεις δει να φορούν pop icons σε video clip των 90s και 00s. Οι χρυσές αλυσίδες για τον λαιμό και το layering αυτών είναι για ακόμα μία χρονιά στις top τάσεις της μόδας. Σε κάθε περίπτωση, φέτος την άνοιξη, δώσε την απαραίτητη σημασία στα αξεσουάρ, πρόσθεσε τα στις εμφανίσεις σου και να είσαι σίγουρη πως θα δεις το στιλ σου να αλλάζει και να εξελίσσεται.

Πολύχρωμα δαχτυλίδια

3-pack of animal print rings 5.99 €  Pull and Bear

Σετ με 4 αλυσίδες 7,99 € Stradivarius

Αλυσίδα για μάσκα

Αλυσίδα για μάσκες 12,99 € Mango

Καπέλο

Bucket hat 9,99 € H&M

Ψάθινη τσάντα

Mini ψάθινη τσάντα 19.95 EUR Zara

Γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου Oso Straight από μέταλλο σε χρυσό χρώμα 
200 € Tous De Rigo