Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την επικρατέστερη τάση στα σορτς

Η ανανεωμένη εκδοχή του αγαπημένου item συνδυάζει απλότητα και άνεση.

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Για όσες νιώθουν έτοιμες να αποκαλύψουν τα πόδια τους, τα φαρδιά, ψηλόμεσα σορτς από πολυτελή υφάσματα, αποτελούν την ιδανική λύση. Με μήκος λίγο πιο πάνω από το γόνατο, άνετη σιλουέτα, ίσια, ανδρόγυνη γραμμή και γήινα χρώματα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αντικαθιστώντας τις φόρμες και τα jeans.

Χαρακτηριστικό look, η τελευταία εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram. H παρουσιάστρια δημιούργησε ένα all-day γοητευτικό outfit, χρησιμοποιώντας ως βάση της το καμηλό σορτς. Το look της συμπλήρωσε με statement animal print πουκάμισο και καφέ μπότες με τακούνι.

Loading...

Ωστόσο το συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να φορεθεί εύκολα και με απλό τοπ, δερμάτινα σανδάλια – με τακούνι ή χωρίς – sneakers ή ακόμη και chunky flip flops όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει. Ένα boxy σακάκι ή μία καμπαρτίνα υπόσχονται σίγουρη επιτυχία και ακαταμάχητο στιλ.

Αν θέλεις να το συμπεριλάβεις στη συλλογή σου, θα το βρεις στην εταιρεία Toi & Moi με λιγότερο από 50 ευρώ. Εμείς στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα, καθώς αποτελεί key piece - ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο - και θα σου λύσει τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την επικρατέστερη τάση στα σορτς

Ψηλόμεσο υφασμάτινο σορτς Toi & Moi, toi-moi.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ