Σταματίνα Τσιμτσιλή | Σου δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσεις γόβες σε neon απόχρωση

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ
NDP

Αυτό το trend είτε το λατρεύεις είτε το μισείς. Γιατί; Είναι έντονο, τραβά όλα τα βλέμματα και θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις. Ο λόγος για τις neon αποχρώσεις, που τα τελευταία χρόνια κατέχουν κεντρικό ρόλο στις συλλογές των σχεδιαστών μόδας, στέλνοντας μας το μήνυμα πως έχουν έρθει για να μείνουν.

Ωστόσο, ακόμα κι αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν είναι και οι μεγαλύτερες fans των neon χρωμάτων, πάντα υπάρχει τρόπος να δοκιμάσεις ένα trend χωρίς να ξεφύγεις πολύ από το προσωπικό σου στιλ. Η λύση είναι να προσθέσεις μικρές χρωματικές πινελιές στα σύνολα σου, ώστε να δεις εάν σου ταιριάζει και εάν εν τέλει σου αρέσει.

Οι πιο stylish τρόποι για να προσθέσεις τις neon αποχρώσεις στα looks σου

Ακριβώς αυτό έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία σου δείχνει τον πιο chic και safe τρόπο να προσθέσεις τα neon χρώματα στα looks σου. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day στον Alpha φόρεσε ένα mini black dress, κρουαζέ που αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και το συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες σε ανοιχτό neon πράσινο χρώμα, οι οποίες έδεναν με λουριά στον αστράγαλο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κομψό, φρέσκο και ανοιξιάτικο.

Αυτό το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή μας αποδεικνύει πως οι neon αποχρώσεις –εκτός από αρκετά έντονες- μπορούν να είναι και πολύ stylish. Αρκεί να τις προσθέσεις στις εμφανίσεις σου με τον κατάλληλο τρόπο. Για παράδειγμα, μία εξίσου κομψή και safe επιλογή είναι να επενδύσεις σε μία τσάντα ή σε ένα μαντήλι σε κάποιο neon χρώμα. Έτσι και θα υιοθετήσεις αυτή την top τάση και δεν θα ξεφύγεις από το προσωπικό σου στιλ.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Style Inspo | Αυτές είναι οι αγαπημένες γόβες των Ελληνίδων celebrities

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με πιο κοντά μαλλιά από ποτέ