Η στιλιστική εξέλιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου | Πόσο άλλαξε τα τελευταία χρόνια;

Η στιλιστική εξέλιξη του μοντέλου από τότε που τη γνωρίσαμε μέχρι σήμερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Παρουσιάστρια, μοντέλο, influencer. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν αρκετά την επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια, ιδίως από την περίοδο που ήταν στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Ένας από τους λόγους, που χιλιάδες γυναίκες την παρακολουθούν είναι το στιλ της, το οποίο είναι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Έχοντας ζήσει δέκα χρόνια στην Αμερική, ακολουθώντας μία επιτυχημένη καριέρα στο modeling, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει πολλές εικόνες και ερεθίσματα ώστε να ανακαλύψει τι της ταιριάζει και τι της αρέσει. Πλέον, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha "Pop Up" εμπνέει τόσο τις γυναίκες που την παρακολουθούν καθημερινά όσο και τις followers της στο Instagram.

Κάν' το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Έτσι θα δείχνουν πιο ρομαντικές οι ψηλοτάκουνες γόβες

Το στιλ της θα μπορούσε να χαρακτηριστεί girly, ενώ αγαπά τα street style σύνολα και τις glam εμφανίσεις. Δεν φοβάται μάλιστα να πειραματιστεί με το styling και να προσθέσει μικρές, ιδιαίτερες πινελιές στα σύνολα της, που την κάνουν να ξεχωρίζει περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, μία πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή "Pop Up", όπου συνδύασε ένα flared dress σε baby pink απόχρωση με φούξια ψηλοτάκουνες strappy γόβες και λευκές κάλτσες με δαντέλα, δηλώνοντας πως "Ένα ζευγάρι δαντελωτά καλτσάκια μπορούν να μεταμορφώσουν ένα σέξι παπούτσι σε ρομαντικό".

#1

Η στιλιστική εξέλιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ξεκινά από την περίοδο που ζούσε στη Νέα Υόρκη και συνήθιζε να φοράει τζιν παντελόνια, λευκά sneakers, γούνες και μαύρα leather παντελόνια. Αγαπημένα της αξεσουάρ ήταν οι σκούφοι, τα καπέλα και οι ευρύχωρες τσάντες. Για τις glam εμφανίσεις της προτιμούσε να φοράει βελούδινα φορέματα, αλλά και μαύρα sexy φορέματα με σκίσιμο στα πόδια.

#2

Το στιλ της εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο την περίοδο που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Κοστούμια με παγιέτες και 70s αισθητική, mini μαύρα φορέματα με λεπτομέρειες από δαντέλα αλλά και mini φορέματα με χρυσές παγιέτες, φορέματα που την έκαναν να μοιάζει με πριγκίπισσα, αλλά και κοστούμια που αναδείκνυαν τη θηλυκότητα της. Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας looks της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

#3

Φέτος, ως παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης του Alpha έχει αποδείξει πως κάθε γυναίκα μπορεί να ξεχωρίσει για το στιλ της χωρίς να ακολουθεί νόρμες. Έτσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φοράει συχνά τα αγαπημένα της λευκά sneakers, συνδυάζοντας τα με mini denim φορέματα, αγαπά τα εμπριμέ φορέματα, τολμά να κάνει mix and match και layering, ενώ κάθε της εμφάνιση μας εμπνέει και για τα δικά μας σύνολα.

Η στιλιστική εξέλιξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το στιλ της όταν ζούσε στην Αμερική

Τα πιο κομψά looks της στο GNTM

Οι αγαπημένες μας POP UP εμφανίσεις της

http://H Ηλιάνα Παπαγεωργίου απογείωσε το ρομαντισμό με φόρεμα Simone Rocha x H&M

Κάν' το όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Έτσι θα δείχνουν πιο ρομαντικές οι ψηλοτάκουνες γόβες