Follow us

10 κομμάτια από λινό ύφασμα για να υποδεχτείς το καλοκαίρι προετοιμασμένη

Το πιο αέρινο και ανάλαφρο ύφασμα.

jacquemus Splash News / ideal Image

Εάν οι pastel αποχρώσεις και τα λουλουδάτα μοτίβα είναι συνώνυμο της άνοιξης, τότε τα ρούχα από λινό ύφασμα είναι σήμα πως το καλοκαίρι βρίσκεται κοντά μας. Αέρινο και ανάλαφρο, το λινό ύφασμα μετρά χιλιάδες χρόνια ζωής με τις γυναίκες και τους άνδρες να το φορούν ήδη από την αρχαιότητα. Ο λόγος είναι πως η υφή και η σύνθεση του το κάνει ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες που η θερμοκρασία είναι αρκετά υψηλή.

Με τις νέες συλλογές των fashion brands να έχουν ήδη καταφτάσει σε καταστήματα και e-shops, αυτή η περίοδος είναι κατάλληλη για εσένα να ανανεώσεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που θα φορέσεις και την άνοιξη. Και τα λινά ρούχα είναι σίγουρα must have. Φορέματα και πουκάμισα, σορτς και βερμούδες, παντελόνες και κιμονό από το πιο καλοκαιρινό ύφασμα, το λινό, πρόκειται να σε βοηθήσουν να ντυθείς εύκολα και άνετα όση ζέστη κι αν έχει. Μάλιστα, κομμάτια όπως τα λινά tops και πουκάμισα μπορείς να τα φορέσεις και την άνοιξη με τα παντελόνια και τις φούστες σου.

Ως καλά ενημερωμένες fashionistas λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσουμε τις αγορές μας, κάναμε τη δική μας έρευνα και συγκεντρώσαμε δέκα λινά ρούχα που θα σε ενθουσιάσουν.

Cropped linen shirt H&M

Linen-blend shirt dress H&M

Midi φόρεμα Zara

Λινό playsuit Cos

Λινό φόρεμα με βολάν Mango

Πουκάμισο boyfriend με χυτή γραμμή Stradivarius

Λινή ψηλόμεση παντελόνα με ζώνη Zara

Ankle-length linen-blend dress H&M

Σακάκι 100% λινό Mango

Τοπ με τιράντες από 100% λινό Limited Edition Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ