Follow us

10 styling tips για γυναίκες με petite σιλουέτα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει μία fashion expert.

Street Style Abaca/www.visualhellas.gr

Ηλικία, ύψος, κιλά. Αριθμοί που σε περιγράφουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε χαρακτηρίζουν. Κάθε γυναίκα είναι όμορφη και μοναδική με τον δικό της τρόπο και ακριβώς το ίδιο ισχύει για το στιλ της. Στόχος είναι να ανακαλύψεις τις γραμμές και τα ρούχα που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σου και σε κάνουν να νιώθεις άνεση και αυτοπεποίθηση όταν τα φοράς. Υπάρχουν βέβαια και κάποια styling tips, που χρειάζεται να γνωρίζεις, αφού θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο τα σύνολα σου και να τονίσεις τα σωστά σημεία στο σώμα σου.

Για παράδειγμα, εάν ανήκεις στην κατηγορία των petite γυναικών υπάρχουν κάποιες στιλιστικές συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις και να αποφεύγεις κάποια ρούχα ή να προτιμάς κάποιος συγκεκριμένους συνδυασμούς. Εμείς συγκεντρώσαμε τα δέκα πιο σημαντικά από αυτά και σου τα παρουσιάζουμε.

Styling tips για petite γυναίκες

Τόνισε τους αστραγάλους σου

Τα ankle cut παντελόνια, τζιν ή υφασμάτινα, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σου φίλοι, αφού αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο μία petite σιλουέτα, κάνοντας την να φαίνεται πιο ψηλή. Απέφυγε τα μακριά τζιν, αφού σου προσθέτουν όγκο που δεν χρειάζονται, κάνοντας να φαίνεται πως είναι σε λάθος νούμερο. Ακόμα ένα στιλιστικό κλισέ που ακολουθεί τις petite γυναίκες είναι πως τα slim fit παντελόνια είναι η καλύτερη γραμμή και πως δεν πρέπει να φορούν straight παντελόνια. Ευτυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ