Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε το πιο αμφιλεγόμενο trend της χρονιάς

Η εμφάνισή της μας θύμισε διακοπές στο νησί.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Λευκό και μπλε. Αυτά είναι τα δύο χρώματα που έρχονται αυτόματα στο νου σου όταν σκέφτεσαι ελληνικό καλοκαίρι. Το μπλε της θάλασσας και το λευκό των Κυκλαδίτικων σπιτιών είναι ακριβώς ό,τι σκέφτεσαι αυτή την περίοδο που το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας και η ανάγκη για διακοπές μετά από ένα χρόνο lockdown όλο και μεγαλώνει. Μέχρι να φτάσει η στιγμή για να ανέβεις στο πλοίο που θα σε οδηγήσει σε ένα ελληνικό νησί μπορείς να προσθέσεις καλοκαιρινό αέρα στα σύνολα σου.

Την έμπνευση για αυτό μας έδωσε ένα look της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή της στο Mega "Πάμε Δανάη". Η ηθοποιός και παρουσιάστρια συνδύασε ένα λευκό ψηλόμεσο παντελόνι με πιέτες με ένα crop top σε λευκές και μπλε αποχρώσεις σε tie dye μοτίβο. Αυτός ο συνδυασμός μας θύμισε ελληνικό καλοκαίρι, αλλά και πόσο σημαντικό είναι να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα λευκό παντελόνι αυτή την περίοδο.

Δανάη Μπάρκα | Βρήκε το πιο κολακευτικό τζιν για γυναίκες με καμπύλες στα Zara

Τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, αντικατέστησε το κλασικό μαύρο παντελόνι σου με ένα λευκό, το οποίο ταιριάζει εξίσου με τα πάντα και είναι ιδανικό για διαφορετικές περιστάσεις. Είναι ευκαιρία μάλιστα να πειραματιστείς με το στιλ σου και να δημιουργήσεις total white σύνολα ή να το συνδυάσεις με εμπριμέ πουκάμισα και tops για εμφανίσεις που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Tie - dye, το αμφιλεγόμενο

Η άκρως καλοκαιρινή και δροσερή εμφάνισης της Μπάρκα, που μας θύμισε πόσο απαραίτητα είναι τα λευκά παντελόνια γι' αυτή την εποχή, έκρυβε και μία έκπληξη. Η παρουσίαστρια φόρεσε μία μπλούζα με tie-dye μοτίβο, ένα trend που κυριάρχησε σε πασαρέλες και street style εμφανίσεις αυτή τη χρονιά. Το tie-dye έγινε διάσημο τη δεκαετία των '60s και συνδέθηκε με τις πολύχρωμες εμφανίσεις των hippies. Ξαναγνώρισε επιτυχία στη μόδα των '90s οπότε και συνδέθηκε με τα neon χρώματα και τα ψυχεδελικά σχέδια της κυρίαρχης τότε μουσικής σκηνής του rave. Ακριβώς λόγω της παρουσίας του κυρίως στη μόδα του "περιθωρίου", το συχνά handmade μοτίβο αγνοήθηκε για καιρό από τη υψηλή ραπτική ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν ήδη από το 2020, και συγκεκριμένο μοτίβο καλοδέχτηκαν στις συλλογές τους φημισμένα luxury brands, ενώ φέτος το είδαμε στις συλλογές Dior και Tom Ford μεταξύ άλλων.

H Δανάη Μπάρκα, λοιπόν, το τόλμησε κάνοντας μία πολύ επιτυχημένη εμφάνιση.

Το look της Δανάης Μπάρκα: