10 κομψά σύνολα που θα σε εμπνεύσουν για το look της Ανάστασης

Πώς θα ντυθείς κομψά για αυτή τη γιορτινή ημέρα;

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Οι φετινοί εορτασμοί για το Πάσχα θα είναι σίγουρα διαφορετικοί από ό,τι έχουμε συνηθίσει όλοι μας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί σαν γιορτάσεις με τους αγαπημένους σου. Σίγουρα, θα αναπολείς τις φορές που λίγο πριν την Ανάσταση συζητούσες με τις φίλες σου και αναζητούσες στα καταστήματα το ιδανικό look για το βράδυ του Μ. Σαββάτου, αλλά και πάλι μπορείς να ντυθείς κομψά και γιορτινά, προσαρμόζοντας το στιλ σου στη νέα πραγματικότητα.

Ευτυχώς , οι επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι αρκετές και μόνο έναν κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσεις. Να μην το παρακάνεις δηλαδή με το glam, αλλά να προτιμήσεις ένα chic σύνολο που σε κάνει να νιώθεις όμορφη. Τι έχουμε να σου προτείνουμε;

Μία ψηλόμεση παντελόνα σε pastel απόχρωση όπως το λιλά ή το baby blue με ένα κορμάκι ή ένα πουκάμισο θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό. Διαχρονικά και αγαπημένα μας είναι σίγουρα και τα φορέματα, midi ή maxi, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ. Συνδύασε το φόρεμα σου με ένα oversized blazer για ένα πιο cool αποτέλεσμα. Μία από τις αγαπημένες μας επιλογές επίσης είναι τα total white σύνολα, που σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Για να σε βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο, συγκεντρώσαμε δέκα looks, που μπορείς να αντιγράψεις με items της συλλογής σου ή να εμπνευστείς για το look της Ανάστασης.

Τα looks που έχουμε ξεχωρίσει

8 ζευγάρια εσπαντρίγιες που θα σε βάλουν αμέσως σε καλοκαιρινό mood

Το στιλιστικό trick της Victoria Beckham για καλύτερη εφαρμογή των ρούχων