Ναι, μπορείς να φορέσεις σαγιονάρες από τώρα | Σου βρήκαμε τα ζευγάρια για να κάνεις την αρχή

Φορέστε τις σαγιονάρες σας στην παραλία αλλά και στις χαλαρές βόλτες στην πλατεία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν είσαι ακόμα σε δίλημμα για το αν μπορείς να φορέσεις από τώρα τα καλοκαιρινά σου παπούτσια, την απάντηση έρχεται να σου δώσει ο ...καιρός: με τις θερμοκρασίες να επιτρέπουν ακόμα και το μπάνιο στη θάλασσα, δεν είναι υπερβολή να αρχίζεις να δοκιμάσεις στα looks σου τα πιο καλοκαιρινά ζευγάρια που έχεις στη συλλογή σου, όπως τις σαγιονάρες.

Οι σαγιονάρες είναι ιδανικές γι' αυτή την εποχή. Είναι το ζευγάρι που παίρνει τη θέση των slippers που φορέσαμε όλο τον χειμώνα και γίνονται κατάλληλες όχι μόνο για να τις φορέσεις στην παραλία, αλλά και για τις χαλαρές βόλτες στην πλατεία με τους φίλους σου. Εξάλλου, ένα στιλάτο ζευγάρι σαγιονάρες μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τα σανδάλια σου, όταν η εμφάνισή σου είναι εντελώς casual.

Φόρεσε τις σαγιονάρες σου με τα σορτσάκια και τα αμάνικα t-shirts σου, με τα μίνι φορέματα σου και τις playsuits σου, και απόλαυσε άνεση και στιλ με looks που σε βάζουν σε καλοκαιρινό mood.

Εμείς ήδη ξεχωρίσαμε κάποια ζευγάρια σαγιονάρες για τις πρώτες καλοκαιρινές εμφανίσεις και στα προτείνουμε για να κάνεις κι εσύ την αρχή.

Editor's choice

Σαγιονάρες λιλά Eezay, adidas.gr.

Σαγιονάρες με λογότυπο Tommy Jeans, Tommy Hilfiger.

Σαγιονάρες κίτρινες Havaianas @ Pull&Bear, Pull & Bear. 

Σαγιονάρες Under Armour, epapoutsia.gr

Σαγιονάρες Chiara Ferrangi, epapoutsia.gr.