Follow us

Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που θα σε κάνει να πεις αμέσως "τη θέλω"

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τη λατρέψεις!

Sophie Turner ολόσωμη φόρμα Splash / Ideal Image

Ξέρεις πόσο μας αρέσει να αναζητάμε κομμάτια που θα κάνουν τις εμφανίσεις σας να δείχνουν μοναδικές. Ένα τέτοιο, λοιπόν, ανακαλύψαμε στις νέες αφίξεις της συλλογής Zara και φροντίσαμε να το βάλουμε αμέσως στο καλάθι των αγορών μας.

Ο λόγος για μία εμπριμέ λουλουδάτη κοντή ολόσωμη φόρμα με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες που συγκεντρώνει στο σχέδιο της διάφορα trends της εποχής: είναι φλοράλ, και μάλιστα το λουλουδάτο μοτίβο της αποπνέει μία ρετρό αισθητική η οποία έχει επιστρέψει στη μόδα, είναι κοντή κι εφαρμοστή, που παραπέμπει στο top summer trend με τα "ποδηλατικά" σορτς, κι είναι stylish και comfort όπως ακριβώς επιτάσσει το κυρίαρχο στιλ όλη της χρονιάς.

Μπορείς, βεβαίως, να τη συνδυάσεις με φλατ σανδάλια αλλά και πλατφόρμες και να κάνεις εντυπωσιακές και σέξι καλοκαιρινές εμφανίσεις. Αν πάλι διστάζεις να τη φορέσεις επειδή ο σωματότυπος σου είναι πιο curvy, η λύση προσφέρεται με την προσθήκη ενός κομψού μάξι κιμονό στο σύνολό σου που θα σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση αφού θα καλύψει τα σημεία του σώματός σου με τα οποία ίσως αισθάνεσαι λιγότερο άνετα να αποκαλύψεις.

Εμείς, πάντως, είπαμε αμέσως "τη θέλω". Εσύ τι λες;

Η ολόσωμη φόρμα από τα Zara που θα σε κάνει να πεις αμέσως "τη θέλω"

Μπορείς να τη βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ