Follow us

Κάντο κι εσύ | Η Κατερίνα Καινούργιου συνδύασε στο look της δυο hot trends της εποχής

Τα κομμάτια που θα χρειαστείς.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου look hot trends καλοκαίρι 2021 NDP

Διανύουμε την περίοδο λίγο πριν το καλοκαίρι και οι εμφανίσεις μας γίνονται σταδιακά όλο και πιο καλοκαιρινές. Μία τέτοια ήταν και η πρόσφατη εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου, που πρότεινε κάτι πολύ δροσερό και πολύ ενημερωμένο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του "Ευτυχείτε" πόζαρε στο Instagram φορώντας ένα "paperbag" ντένιμ σορτς με φλοράλ crop top με μακρύ μανίκι σε ροζ αποχρώσεις, ενώ το υπόλοιπο σύνολο ολοκληρώνουν τα mules της σε nude απόχρωση, τα χρυσά κοσμήματα (κολιέ, κρίκοι) και τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς.

Στην εμφάνιση αυτή της Καινούργιου εντοπίσαμε δυο hot trends του καλοκαιριού, τα οποία σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ. Το ένα είναι τα σορτς, που φέτος θα φορεθούν σε κάθε τους εκδοχή είτε δηλαδή σε φαρδιά κι άνετη γραμμή όπως αυτή που διαθέτει το σορτς της παρουσιάστριας είτε ως πολύ κοντά και εφαρμοστά (δηλαδή τα τύπου biker shorts). Το άλλο trend είναι βεβαίως το crop top με statement μανίκια, το οποίο βεβαίως στις μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού μπορεί απλά να είναι ένα στράπλες crop top, που αφήνει ακάλυπτη τη κοιλιά - το midriff, εξάλλου, είναι κι αυτό πολύ μόδα φέτος το καλοκαίρι.

Εμπνεύσου από το outfit της Κατερίνας και δημιούργησε δικές σου παραλλαγές και συνδυασμούς με βάση τα κομμάτια που είναι μόδα.

Loading...

Get the style

Μπλούζα με τύπωμα κι έναν ώμο BSB, miamania.gr.

Denim σορτς Mom Fit, H&M.

Crop top με δέσιμο πίσω, Attrativo.

Δίχρωμο τζιν σορτς mom fit, Bershka.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ