Follow us

Βαρέθηκες τα φορέματα; Αυτές οι 6 τάσεις θα σε πείσουν να φοράς μόνο φούστες

Πώς φορούν τις φούστες οι fashion experts;

street style Pixel Formula

Από την πρώτη στιγμή που καλωσορίσουμε την άνοιξη και μας το επιτρέπει η θερμοκρασία, όλες οι γυναίκες θέλουμε να φοράμε αέρινα ρούχα που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα κάθε στιγμή της ημέρας. Συνήθως τα φορέματα είναι και η πρώτη μας επιλογή, ωστόσο δεν είναι η μοναδική. Οι φούστες επανέρχονται δυναμικά στον κόσμο της μόδας αυτή τη σεζόν και έχουν έναν στόχο. Να πείσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas για τη στιλιστική τους αξία.

Πολλές γυναίκες διστάζουν να φορέσουν φούστες, αφού υπάρχει το κλισέ πως δεν κολακεύουν όλους τους σωματότυπους ή πως χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να δημιουργήσεις μία κομψή εμφάνιση. Ευτυχώς για όλες μας τίποτα από αυτά δεν ισχύει, αφού οι φούστες είναι το ίδιο ευκολοφόρετες και πρακτικές όσο τα φορέματα.

Φέτος λοιπόν, αξίζει να κάνεις ένα pause από τις αγορές σε φορέματα και να στρέψεις την προσοχή σου στις φούστες, αφού πρώτα ενημερωθείς για τα top trends. Ακολουθώντας το παράδειγμα της χειμερινής μόδας, τα knitted υφάσματα –στην πιο αέρινη εκδοχή τους- παραμένουν στην επικαιρότητα. Φούστες από λεπτό, πλεκτό ύφασμα σε γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με πουκάμισα δεμένα στη μέση ή t-shirts και μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όσον αφορά στο street style, μία midi denim φούστα και mini φούστες, μονόχρωμες ή εμπριμέ είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αυτή την περίοδο. Συνδύασε τες με sneakers, σανδάλια ή mules και σίγουρα τα looks σου δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Κι αν τα παραπάνω trends δεν σε έχουν πείσει ακόμα, τα δύο επόμενα που ολοκληρώνουν τη λίστα με τις 6 top τάσεις σίγουρα θα σε πείσουν. Οι φούστες που αγκαλιάζουν το σώμα και έχουν μικρά cut outs, δηλαδή κοψίματα θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου με τον πιο θηλυκό και sexy τρόπο. Για εσένα που αγαπάς τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια και σου αρέσει να δημιουργείς διαφορετικά σύνολα, οι tiered φούστες είναι το trend που αξίζει να υιοθετήσεις. Θα τις βρεις σε pastel αποχρώσεις ή σε έντονα florals ώστε να επιλέξεις τις ιδανικές ανάλογα με το στιλ σου.

Οι top τάσεις στις φούστες για το καλοκαίρι

- Midi denim φούστα

Loading...

- Mini φούστα

Loading...

- Knitted

Loading...

- Tiered

Loading...

- Φούστα με cut outs

Loading...

- Wrap

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ