Follow us

Made in Greece | 12 ελληνικά brands για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι

Ανανέωσε το στιλ σου με ελληνικό αέρα.

made in greece Courtesy of @VassiaKostara, @LaChaine, @Maritimum

Αυτή την περίοδο, όλες οι γυναίκες έχουμε ένα -επιπλέον- κοινό. Βρισκόμαστε σε διαδικασία ανανέωσης της γκαρνταρόμπας μας, ώστε να είμαστε έτοιμες για τον ερχομό του καλοκαριού. Ενημερωνόμαστε για τις τρέχουσες τάσεις, ψάχνουμε στις νέες συλλογές των brands, βλέπουμε διάφορα looks από fashionistas στο Instagram με σκοπό να ξεχωρίσουμε ποια trends και συνδυασμούς θέλουμε να υιοθετήσουμε.

Φέτος το καλοκαίρι όμως, αξίζει να κάνεις μία αλλαγή. Εκτός από τα παγκοσμίου φήμης e-shops που επισκέπτεσαι συνήθως, αξίζει να ρίξεις μία ματιά σε ελληνικές εταιρείες μόδας, που συνδυάζουν ποιότητα και αισθητική που θα εξελίξει το στιλ σου με μοναδικό τρόπο.

Για να σε βοηθήσουμε κάπως, επιλέξαμε να σου παρουσιάσουμε μερικά από τα δικά μας αγαπημένα.

Τα ελληνικά fashion brands που αξίζει να γνωρίζεις

Milkwhite.

Εάν αγαπάς την street style μόδα, το brand Milkwhite. είναι σίγουρα must για εσένα. Φορέματα σε cow print, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, παντελόνες και slip φορέματα σε μοτίβα με 70s αισθητική, ρομαντικά pastels και χρωματιστά denim κομμάτια είναι μερικά μόλις από τα items που αξίζουν μία θέση στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα.

Loading...

Stefania Vaidani

Ρούχα με retro αισθητική, girly καρό μοτίβα σε tops, παντελόνια και φορέματα, two pieces σύνολα σε κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς. Η SS21 συλλογή της Στεφανίας Βαϊδάνη θα σε κάνει να νιώθεις σαν σταρ του κινηματωγράφου στα 60s.

Loading...

Vassia Kostara

Λαχούρια σε αποχρώσεις του πορτοκαλί και του λαδί, κιμονό με κρόσσια, μοτίβα ιδανικά για εσένα που αγαπάς το mix and match, πουκάμισα και φορέματα σε σχέδια που δεν σου θυμίζουν κάτι παρόμοιο. Στη νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά θα βρεις ρούχα για το καλοκαίρι, που έχουν έναν κοινό στόχο. Να σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Loading...

Nadia Rapti

Pop art μοτίβα που θυμίζουν Andy Warhol, λευκές βερμούδες που ταιριάζουν με τα πάντα, knitted φορέματα σε λευκό και μαύρο, wrap φούστες που κολακεύουν κάθε σιλουέτα. Η νέα συλλογή της Νάντιας Ράπτη θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα με άποψη και στιλ.

Loading...

La Chaîne

Σε περίπτωση που είσαι bag lover, η νέα La Chaîne συλλογή με τσάντες σε pastels και statement χερούλια που έχουν λατρέψει ήδη οι fashionistas στο Instagram είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Η συλλογή έχει εμπλουτιστεί με φορέματα με ιδιαίτερα cutouts, παντελόνες σε χρώματα όπως το γαλάζιο και το burnt orange, σορτς και καφτάνια που θα ευχαριστηθείς να φοράς τους επόμενους μήνες.

Loading...

Project Soma

Εάν αγαπάς το boho στιλ, τότε σίγουρα θα βρεις κομμάτια για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα στην SS21 συλλογή του Project Soma. Αέρινα, εμπριμέ κιμονό, two pieces σύνολο σε ξεχωριστά μοτίβα και φλοράλ πουκάμισα που ταιριάζουν τέλεια με τα σορτς και τις καλοκαιρινές σου φούστες. Αυτά είναι μερικά από τα κομμάτια που έχουμε ξεχωρίσει.

Loading...

Maritimum Swimwear

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στη συλλογή του ελληνικού brand, Maritimum Swimwear. Μπικίνι και φορέματα σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις που θυμίζουν ελληνικό καλοκαίρι, μαγιό με περίτεχνα κεντήματα και αλλά και ιδιαίτερα κοσμήματα για κάθε περίσταση. Με λίγα λόγια θα βρεις πολλά από τα must have κομμάτια του καλοκαιριού.

Loading...

Stefania Fragista

Σε περίπτωση που θέλεις τα μαγιό σου να έχουν ελληνικό αέρα, τότε το brand της Στεφανίας Φραγκίστα είναι μία από τις επιλογές σου. Μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε ιδιαίτερες αποχρώσεις και μοτίβα θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις καλύτερες αναμνήσεις του καλοκαιριού.

Loading...

Madame Shoushou

Το ελληνικό fashion brand κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μια συλλογή που μοιάζει να έχει βγει από κάποιο παραμύθι. Αέρινα φορέματα στις πιο χαρούμενες αποχρώσεις ή σε ρομαντικά pastels και καρό vichy μοτίβα, σύνολα που μπορεί να φορέσει μαμά και κόρη. Αυτά είναι μερικά μόλις από τα στοιχεία που έχουμε ξεχωρίσει και αξίζει να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου συλλογή.

Loading...

Karavan Cothing

Πολύχρωμα ρούχα σε γραμμές που θα σε κάνουν να νιώθεις σούπερ κομψή κάθε στιγμή της ημέρας, η νέα -και κάθε- συλλογή των Karavan είναι η επιτομή του coolness. Εμείς πιστεύουμε πως τα χαρούμενα χρώματα θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση.

Loading...

Nash by Natasha Avloniti

Εάν είσαι καλεσμένη σε γάμους και βαφτίσεις, εάν πρόκειται να γίνεις νονά/κουμπάρα ή γενικά θέλεις να εμπλουτίσεις τη γκαρνταρόμπα σου με formal, αέρινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις άνετα και σε άλλες περιστάσεις, το ελληνικό brand NASH είναι σίγουρα από τις καλύτερες επιλογές.

Loading...

No Thinkin

Λίγο πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές σου αγορές, σίγουρα αξίζει να δεις τη νέα συλλογή της No Thinkin αφού εκεί θα βρεις τα ιδανικά τζιν σορτς, που θα ευχαριστηθείς να φοράς φέτος το καλοκαίρι. Σίγουρα θα βρεις σχέδια που ταιριάζουν με το στιλ σου, αφού υπάρχει μεγάλη ποικιλία.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ