10 plus size ολόσωμα μαγιό που θα σε κάνουν να αγαπήσεις περισσότερο τις καμπύλες σου

Μαγιό που αγκαλιάζουν το σώμα με τον πιο κολακευτικό τρόπο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΙΠΕΡΗ

Το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά μας και όλες μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε την ίδια πρόκληση. Να αναζητήσουμε και να βρούμε το ιδανικό μαγιό για εμάς, το οποίο θα μας συντροφεύσει στις βουτιές μας σε θάλασσα και πισίνα. Η καθεμία από εμάς μάλιστα αναζητά το μαγιό, ολόσωμο ή μπικίνι, που θα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα της και θα την κάνει να νιώθει άνετα όσο απολαμβάνει τον ήλιο στην παραλία.

Τα πιο κομψά μαγιό που κοστίζουν μέχρι 20 ευρώ για να ξεχωρίσεις ακόμα και στην παραλία

Εάν έχεις και εσύ curvy σιλουέτα, μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις είναι τα ολόσωμα μαγιό. Σε basic αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό ή το navy blue που θυμίζει πάντα καλοκαίρι, σε ιδιαίτερα χρώματα όπως το μοβ ή σε κοριτσίστικα μοτίβα όπως το πουά ή το ριγέ, φέτος μπορείς να βρεις μία τεράστια ποικιλία από ολόσωμα μαγιό που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Να σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τις καμπύλες σου.

Made in Greece | 10 ελληνικά brands για να δημιουργήσεις μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για το καλοκαίρι

Σε περίπτωση λοιπόν που και εσύ, αυτή την περίοδο βρίσκεσαι σε αναζήτηση μαγιό, τότε αυτό το κείμενο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι. Για να σε διευκολύνουμε, κάναμε τη δική μας έρευνα και ξεχωρίσαμε δέκα ολόσωμα μαγιό στα πιο ιδιαίτερα χρώματα και μοτίβα, τα οποία είναι τόσο κομψά και ιδιαίτερα που δεν θα ξέρεις ποιο να επιλέξεις.

Τα μαγιό που θα ευχαριστηθείς να φοράς

Ολόσωμο μαγιό που λεπταίνει σε ασύμμετρη γραμμή La Redoute

Ολόσωμο μαγιό που λεπταίνει με πουά La Redoute

Ολόσωμο ντραπέ μαγιό Parabita

Oλόσωμο μαγιό με επένδυση και τρουκς Parabita

Ολόσωμο μαγιό με πουά πάνελ Parabita

Ολόσωμο εμπριμέ μικροφλοράλ ντραπέ μαγιό Parabita

Ολόσωμο μαγιό H&M+

Μαγιό τύπωμα δέσιμο Mango

Μαγιό lurex φιόγκοι Mango

Μαγιό λεπτομέρεια κρίκος Mango